Gzde_defne Nur5 rabbim nasip etsin inşallah emeğinizi boşa çıkarmasın.bişey sormak istiyorum lokal anestezi de nasıl oluyor belden aşagısı mı uyuşturuldu nasıl oldu ? Bende bu sürece gireceğim de aneztezi ilaçlarına karşı alerjim var o sebeple soruyorum :(
Nur5 Gzde_defne ALLAH razı olsun canım özelde mi devlette mi yapiyorsun .koldan sakinleştirici ile ağrı kesici veriyorlar ama hissediyorsun 35 dk bir işlem ama zorlu gerçekten.ilk önce damar yolu açılırlar sonra zaten belden aşağı kıyafet yok çatala çıkıyorsun alltan muayde yapıyorlarya o alete gazlı bez takip iki defa temizliyorlar iki kez kurutuyorlar zorluyor .sonra soğuk batikonla vajinan siliniyor sonra .ördek takılıyor .ördükten sonra sonda gibi bişe ama ince onlar yumurtalarını götürüp vakumluyorlar vakumladikca aldıkça insanın canı çok yakıyor.evdeyim agrim var halen .
Gzde_defne Nur5 devlette yaptırcam kısmet olursa.herşeyi bilmek izlemekte zormuş Rabbim yardımcımız olsun 😞 sizin devlet mi özel mi
h_h_momss Neden lokal anestezi verdiler,bende oldum üni hastanesinde genel anestezi ile yapıldı,çok fazla yumurta toplanmıştı uyandığımda adet ağrısı ve baskı şişlik gibi bir his vardı,lokal anestezi daha zordur keşke öyle yapmasalardı
Nur5 h_h_momss ben istedim lokali ay çok çok zordu ,kimsem yoktu yanımda arkamdada 3 yaşında oğlum olunca narkozdan uyanamamaktan korktum hiç narkoz almadım çünkü ,