Annekiziiveeoglu Hippten geçmek istiyorum. Hip sanki gaz kanızlık yapıyor gibime geldi bi bebelac deniyim diyorum. Önerir misiniz? Bebege etkisi nasıl gaz kabızlık kilo olarak? Bazısı leş gibi balık kokuyo demiş tereddüt ettim.
mahirsmom Annekiziiveeoglu hipp bizi de kabız etti ve aşırı kusma yaptı. Bebelac Gold evet gerçekten kötü kokuyor bebeğimin ağız mendilleri bile yikamama rağmen kokusu geçmedi. Çok memnun olanlar da var gaz yapmıyor diye ama benim bebeğim onu da kusmuştu. O yüzden uzun süre kullanmadım bıraktım. Ama iyi yorumları okuyunca tekrar denesem mi diyorum çok gazlı bir bebeğim var. Aptamil conformil kullanıyoruz şu an.
Minikeller38 Annekiziiveeoglu oğlum çok gazlıydı doktorumuz bebelac gold önerdi onu kullandık azalmıştı canım oğlumda sevmişti içiyordu .
Efendininannesi Annekiziiveeoglu bende oğluma bebelac gold içirdim çok severek içti kabızlık vs. Olmadı
Begleyna Annekiziiveeoglu bizde hipp kullandık kabız yaptı bebeğim 5 gün kakasını yapamadı. Daha 40ı bile çıkmamıştı. Sma ya geçtik o da gaz yaptı en son bebelac Gold a geçtik 4 aydır kakasını her gün düzenli yapıyor. Arada gaz oluyor Tabiki ama biraz benden alıyor emziriyorum da üşütüyorum hemen etkiliyor. Kilosu çok aşırı değil bebeğim şuan 4.ayın içinde 6 kilo ama kaka sorununu çözdük çok şükür. Gaz içinde zinco kullanıyorum faydası oluyor
Annekiziiveeoglu mahirsmom koku içinde bazısı da kokmuyor demiş bu arada benimde kafam karıştı. Aptamilden memnun değil misiniz
mahirsmom Annekiziiveeoglu 49 günlük kullandigimin ertesi günü hemen kabız oldu çok zor yaptı bir daha kullanmadım aptamile dönünce kabızlığı geçti
mahirsmom Annekiziiveeoglu yani gaz için aldık ama aman aman bir etkisi olmadı bebeğimin hâlâ çok gazı var ve gazdan uyuyamıyor
Efendininannesi Annekiziiveeoglu 2760 doğdu zaten 1 yaşında anne sütünü bıraktı sonra hem mama hem ek gıda devam ettik biz kilo alımı doğumuna göre normal ilerledi ama zayıf bir bebek
Begleyna mahirsmom evet kesinlikle azalttı. Ama her bebek farklıdır bize iyi gelen size gelmeyebilir oyuzden küçük boy alıp deneyin derim