Ilknur35 Adenlinaav Progestan-Duphaston-Estrofem kullandım diye hatırlıyorum bebeğim seninle kalsın ♥️🙏
Sehersenn Adenlinaav estrofem duphaston progestan iğne ve fitil bide oksapar kullandım hala devam ediyorum
Zhdnl Adenlinaav progestan fitil, progestan iğne, estrofem,prednol, oksapar iğne, climeraforte bant, coraspin… 12. Haftaya kadar hepsini kullandım corapini lekelenmem olunca erken kestik. Fitil progestan iğne oksapar devam
Ilknur35 Adenlinaav Reçeteli ya çok tutmadı diye hatırlıyorum 2. Denememde tuttu çok şükür 🙏 Allahım herkese nasip etsin
1Anneadayiiii Adenlinaav estrofem folik asit progestan iğne oksapar iğne progestan fitil kullanmıştım
Ilknur35 Adenlinaav Bariz bir sorunumuz yoktu daha önce doğal yolla hamile kalıp kürtaj olmuştum yaşım 30 amh:1.27 çıktı en son on ondan olabilir dediler.
1Anneadayiiii Adenlinaav Rabbim isteyen herkese sanada nasip etsin inşallah canım 🤲🏻Allah’ım emeklerini boşa çıkarmasın karşılığını versin inşallah ❤️😍
1Anneadayiiii Zeyomeroglu 8. Gün başlamıştı benim belirtilerim göğüs hassasiyeti halsizlik baş ağrısı bacak ağrısı kasık ağrısı ve özellikle sağ kasığım çok ağrımıştı meğerse sağ tarafıma tutunmuş bebeğim hep sağımdaydı hala sağımda