Celiko Kızlar az bi vaktim kaldı detaylıya girmem gerek şehir hastanesinde sırayı veriyorlar mı hemen birde radyolojimi yoksa periontolog mu bakıyor birde renklimi ultrason bilen var mı
Suheyle1 Celiko bu arada ben aynı gün kadın doguma muayene oluo aynı günde ultrasona girmiştim ama ortalama ultrason için 1 hafta gibi bir süre içinde gün veriyorlar herhangi bi sıkıntı olursa eger o zaman perinatolojiye yönlendiriyorlar
Gunel99 Celiko ben 3 hafta once kadin doguma gitdim yesil alan acdi perinatolojiden zar zor 2 hafta once persembeye randevu aldm 4 gun ugrasdik Almak icin hizli doluyor randevular
Celiko Vitalede 2500 lira sordum başka böyle uyguna detaylı yapan güzel inceleyen doktor hastane önerisinde alabilirim
Suheyle1 Celiko benim vitalide doktorum bana egitim arastırmada yaptırmamı tavsiye etti boşuna ücret ödememi gerek görmedi
morkedi44 Suheyle1 orada radyoloji bakıyor sanırım. Gebelikteki belkide en önemli ultrason bu. İyi ve güvenilir kişilerde yaptırmak önemli
Celiko Kızlar araştırmada hiç takipli değilim şehir hastanesi yakın hemen diye oraya gidiyordum araştırmada önce doktordan mı almam gerek randevu Suheyle1 Suheyle1 Poyraz07
Suheyle1 Celiko evet önce kadın doguma randevu alıyorsunuz onlar muayeneden sonra ultrason için yönlendiriyorlar merak etmeyin takipli olmanıza gerek yok zaten bende hiç oraya gitmiyorum yoksa 😄
Celiko Gunel99 şehir hastanesimi canım normal muayene için hep kolay sıra bulunuyordu orda orası yoğun oluyor demek
Celiko Zge12 ikincide gebeliğim de oraya gitmedim kuzum hiç detaylı için bilgi aldım vitaleden sadece
Zge12 Celiko ben ilk gebeliğimdede oraya gitmiştim Taner beydi doktorum tabi o zaman detaylı 250 tl idi şimdi 14 haftalık hamileyim yine Taner beye gidiyorum
Celiko Zge12 eskilerden bi o kaldı heralde zaten ilkini Koray beye gitmiştim medstar geçmiş oranında muaynesi çok pahalı bacım tekrar gitmedim Koray beye 😄
Zge12 Suheyle1 ya bende ilk hamileliğimde ona gidiyordum şimdi yine ona gidiyorum nu ikinci gebeliğinizde mi eğitim araştırmaya yönlendirdi benim şuan 14 haftalık
Suheyle1 Zge12 ilk gebeligimde de organ taramasını egitim araştırmada yaptırabilirsin güzel bakıyorlar diye yönlendirmişti beni
Zge12 Suheyle1 anladım canım ben ilk 2021 de gittim o zaman orda yaptırmıştım bakalım şimdi önerirse bende eğitim araştırmaya giderim orda kime gittiniz