Anneyiim Kızlar ben dün öğlen binlik bir tane antibiyotik içtim. Adetim iki gün gecikti ve şimdi ise kasıklarım ağrıyor ve kanama geldi hafif hafif. Acaba adetim mi geldi yoksa düşük mü yapıyorum???
nevaneva Anneyiim düşük olması için adetiniz geciktimi gebeliğiniz kesinmiydi önce bunu bilmeniz lazım
Sila41_ Anneyiim hemen gidip kan verin düşük olsa bile hcg değeri pozitif çıkar ve buna göre tedavi yapılır evde kendi kendine düşük yapsanız bile operasyon geçirmeniz gerekebiliyor
Busranur_mnts benim düşükte aşırı sancı olmuştu adet ağrısından fazla kanama normal kırmızı kandı kokusu falan adet kanı gibi değildi kanama başlayınca 3 parça düşürdüm 2 saat içinde sancım geçti sonra 5 gün sürdü kanaması siz bekleyin belki adet sökülüyordur
Busranur_mnts Anneyiim evet büyük parçalar geldi avum içi gibiydi 6+5de düşük yaptım eğer adet günü falan kanama olursa adet gibi olursa kimyasal olur daha kese vs oluşmamış oluyor adet ağrısı gibi olur onu da yaşadım direk kanamayla başladı kırmızıydı gerisi adet gibi devam etti adetten önce olmuştu o
minikbebegim06 Anneyiim şüpheniz varken neden kan vermediniz antibiyotik aldınız belki gebelikte kullanılmayan bir ilaç önce emin olun ondan sonra ilaci doktora danışın için
Biyiklikedi Anneyiim Umarım düşük değildir. Arkadaşlarında dediği gibi şüphelniz varsa acile gidin hemen. Alınacak önlemler alınmış olur en azından. Ben 10 haftalığım doktor önerisi ile 1000lik antibiyotik kullanıyorum. İsmi neydi sizin antibiyotiğinizin?
Biyiklikedi Anneyiim Duymamıştım ama sizin için biraz araştırdım. Sanırım hamilelik B kategorisine girdiği için hamilelikte çok sakıncası yokmuş. Ama şüpheniz olduğu için doktora danışmadan devam etmeyin. Bana verdiği Klavunat 1000 bunun bir zararı olmaz demişti. Ben yine de bitirmedim.
[silindi] Parça gelir, eğer hamileyseniz zaten beta yükselmiştir ve kanama olur olmaz beta sıfırlanmaz o yüzden beta testi vererek kesin emin olabilirsiniz. Eğer düşük yapıyorsanız beta yüksek çıkacaktır
Biyiklikedi Anneyiim Hayırlısı böyleymiş demek ki. İnşAllah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik yaşarsınız 🌺