Ftrhn tkkece ben şuan hamileyim. Ama oğlumda ilk gebelikte rezene çayı ve diğer süt arttıran çaylarda. İçmiştim. Bu sefer bestlak damla alacağım çok iyi diye duydum
asenat-63 tkkece kesinlikle bulgur pilavı maydanoz makarna gibi besinler çok süt yapıyor az önce bı tencere pişirdim oturdum yiyorum
nur233 tkkece ilk gebeliğimde 3 ana 3 ara öğün yapıp yer yemeğin yanında bol yeşilllik salatası yiyordum bol su içiyordum sütüm baya geliyordu akşamları rezene veya kimyon çayı içiyordum kimyon gaz yapmıyor bu arada bebeğe 🌸
gizzzy35 tkkece bol bol sağım yapın emzirme sonrası çok artıyor. Herşey yalan booool şu için nasıl artıyor süt
tkkece gizzzy35 peki hangi pompayı kullandınız? Ben giyilebilir almak istiyorum ama emiş gücü iyi midir hangi marka bilemedim
gizzzy35 tkkece Giyilebilir henüz denemedim ama 3 sene önce oğlumda lansinoh kullandım çok iyiydi. Şimdi Giyilebilir alacağım bu doğumda ama bebebao ya da lansinoh düşünüyorum yine
tkkece gizzzy35 ben de giyilebilir lansinoh istiyorum ama mochi de çok sevilince ikisinin arasında kalmıştım