Nurbl Korkma canım benimde 2.gebelikte senin haftanda görünmedi kese var bebek şimdilik görünmüyor demişti 8 . Hafta da gidince görmüştük alttan baksa belkide görecekti
Habibeayhan123 Nurbl geçen hafta perşembe gittim ultrason da gözükmedi alttan muayene gözüktü bugün tekrar gittim yine ultrason da gözükmedi alttan muayeneye de gözüktü kalp atışı var dedi ama dinleyemedik . Geçen hafta da 6 haftalık demişti dr bu hafta tekrar 6 haftalık dedi 2 hafta sonraya çağırdı bilmiyorum ne olacak
Habibeayhan123 Sonbir12 benim belim çok ağrıyor ya bu kadar normal mi bıçak saplanıyor sanki kafamı aşağı eğmiyorum sanki 9aylık hamileyim Hareket edemiyorum bazen çok şiddetli oluyo😥😥😥😥
Habibeayhan123 Sonbir12 geçen hafta perşembe gittim ultrason da gözükmedi alttan muayene gözüktü bugün tekrar gittim yine ultrason da gözükmedi alttan muayeneye de gözüktü kalp atışı var dedi ama dinleyemedik . Geçen hafta da 6 haftalık demişti dr bu hafta tekrar 6 haftalık dedi 2 hafta sonraya çağırdı bilmiyorum ne olacak
Moz Habibeayhan123 canım geç döllenme olabilir seni üzmek istemem ama benim ilk gebeliğim böyleydi kürtajla sonuçlandı maalesef
Habibeayhan123 Moz benim belim çok ağrıyor ya bu kadar normal mi bıçak saplanıyor sanki kafamı aşağı eğmiyorum sanki 9aylık hamileyim Hareket edemiyorum bazen çok şiddetli oluyo😥😥😥😥 Moz
Habibeayhan123 Moz geçen hafta perşembe gittim ultrason da gözükmedi alttan muayene gözüktü bugün tekrar gittim yine ultrason da gözükmedi alttan muayeneye de gözüktü kalp atışı var dedi ama dinleyemedik . Geçen hafta da 6 haftalık demişti dr bu hafta tekrar 6 haftalık dedi 2 hafta sonraya çağırdı bilmiyorum ne olacak
Merve_dkrr Habibeayhan123 benimde belim çok ağrıyor benim de pazartesi 6+3 günlüktü ama 5+5 le uyumlu dedi bebeği göremedik kesem de büyümüştü cuma gel bakalım yoksa alttan bakalım dedi yine göremezsek sıkıntı dedi 🥲bende biraz bekliycem haftaya Salı başka bir doktorum var ona gideceğim.Hatta boş gebelik mi diye sordum beslenme kesesi de yeni oluşmaya başlamış boş gebelik değil dedi.
Habibeayhan123 Parinas benim belim çok ağrıyor ya bu kadar normal mi bıçak saplanıyor sanki kafamı aşağı eğmiyorum sanki 9aylık hamileyim Hareket edemiyorum bazen çok şiddetli oluyo😥😥😥😥
Parinas Habibeayhan123 bilemedim yaa hiç o kadar şiddetli ağrı yaşamadım bi doktora sorun bence en iyisi
Habibeayhan123 Parinas geçen hafta perşembe gittim ultrason da gözükmedi alttan muayene gözüktü bugün tekrar gittim yine ultrason da gözükmedi alttan muayeneye de gözüktü kalp atışı var dedi ama dinleyemedik . Geçen hafta da 6 haftalık demişti dr bu hafta tekrar 6 haftalık dedi 2 hafta sonraya çağırdı bilmiyorum ne olacak
Habibeayhan123 Merve_dkrr geçen hafta perşembe gittim ultrason da gözükmedi alttan muayene gözüktü bugün tekrar gittim yine ultrason da gözükmedi alttan muayeneye de gözüktü kalp atışı var dedi ama dinleyendeki . Geçen hafta da 6 haftalık demişti dr bu hafta tekrar 6 haftalık dedi 2 hafta sonraya çağırdı bilmiyorum ne olacak
Nihan87 Sat 22 şubat, geçen hafta keseyi gördük kalp atışı alamadık, benim doktor hiç kötü ihtimallerden bahsetmedi, yarın tekrar gideceğiz inşallah duyarız kalp atışını da. Benim ilk gebeliğimde de ben ancak 8. Haftada duymuştum kalp atışını.
Habibeayhan123 Nihan87 geçen hafta perşembe gittim ultrason da gözükmedi alttan muayene gözüktü bugün tekrar gittim yine ultrason da gözükmedi alttan muayeneye de gözüktü kalp atışı var dedi ama dinleyemedik . Geçen hafta da 6 haftalık demişti dr bu hafta tekrar 6 haftalık dedi 2 hafta sonraya çağırdı bilmiyorum ne olacak