Ask45 8143 valla innovita pik duruyor ama kaset daha değil gibi bende bu ay kaset almıştım acaba innovitamı alsaymışım
yesildeniz_ 8143 aynı idrarla mı yaptınız ikisini de? Bir gebenin günlüğü yumurta boyutu daha büyükken pik gösteriyor innovita daha hassas
8143 Ask45 bilmiyorum ki canm bnde burdan bi arkadaş gönderdi çok sağolsun ovulasyon testlerini inşallah onun şansına hamile kalırım bu ay bugün döngümün 13. Günü
8143 Ask45 bnde bilmiyorum canm babadan beri kullanmadım ovulasyon geçen ay aşılama oldum tutmadı sebepsiz Infertilite
yesildeniz_ Ask45 ikisi de doğru gösteriyor ama innovita daha hassas dediğim gibi. İnnovita diyelim ki 18 mm den sonrasını pik gösteriyor bir gebenin günlüğü 20 mm olunca pik gösteriyor. İnnovita da pik görünce değerlendirin siz
Ask45 8143 bende innovitanınkini kullanıyordum bu ay kasetini aldıö başka markadan ama innovita daha iyi gibi ya bilemedim canım
Ask45 yesildeniz_ anladım canım kaset test almıştım bir bebegn günlüğünden ama innovitada alsam sanki daha iyi olacak
GezenTavuk_2 8143 daha pik değil bence t c kadar koyu değil birde bir gebenin günlüğü kaset değil strip test daha iyi🥰