Yasdervse Herkeze merhaba;5 düşük sonrası 2 kimyasal 1 boş gebelık 2kalp durması sonrası bugun rahım filmi çektirdim rahşm filmnde tek tüp kapalı ve yapışklık var dendı . Napacagını nerden baslayacagımı bılemıyorum bana yardımcı olabılırmısınız
Sevim1902 Yasdervse geçmiş olsun ben de 3 kürtaj sonrası tüp bebk doktruna gidince anladım büyük br yapışıklık oluşmuş.çok şükür histeroskopiyle açıldı şuan gebelik için deniyoruz.size de histeroskopi yapılır korkmayın kolay bir işlem 🤲inşallah düzelir
mrp2023 Yasdervse 5 düşük baya çok aslında sizi psikolojik anlamda cok yormuştur tüp bebek düşündünüz mü
mmervemeryemm Yasdervse merhaba benimde 5 yıl bebeğim olmamıştı hiç hamile kalamıyordum biri kapalı dendi tüplerin biride yapışık laparoskopiyle ikiside açıldı ameliyattan 8 ay sonra kendiliğinden hamile kalmıştım
Sevim1902 Yasdervse teşekkür ederim .histeroskopi için doktora 45 bin verdik işlem yapılan merkeze de 15 bin verdik
Yasdervse mrp2023 çocuk oluyor dıye hıc dusunmedk bugune kadr bırsey yok dıyıp gönderdiler en son gttgm doktr rahm dilmı ıstedı inanılmazz piskolojk olarak yoruldum