Sinif177 hakkah24 doktorum bana bu linki attı ama sorun şu ki İngilizce. Anlayan olursa anlatırsa sevinirim. Link
hakkah24 Sinif177 hahahah sorun şu ki hiç açılmıyor 😅 bende ingilizce youtubeda bir tane buldum ama artık olduğu kadarıyla
ttazeannee Handetb Bi bacağınızın altına tabure koyun ya da klozete bir bacağınızı kaldırın o şekilde rahat oluyor. İlk zamanlar yapması zor sonra alışıyorsunuz
Kubracigimm Handetb doktoruma sorduğumda en iyi perine masajı ilişkiye girmek demişti. Riskli bir durumunuz yoksa tabii
Handetb Kubracigimm Sıklığı nasılsın olmalı acaba çünkü gecenlerde bir yerde en fazla 3 olmalı diye görmüştüm
asenat-63 Handetb eğer yapabilirsenl eşiniz yapsın daha kolay olur sizin için çatal pozisyonu alın masajı eşiniz yapsın
Kubracigimm Handetb kaç haftalık hamilesiniz acaba ? 37. Haftayı geçmişseniz durumunuza göre sürekli yapabilirsiniz. Doktorum eşime de demişti özellikle , son zamanlarımdı. Bol bol ilişkiye girin demişti.
Hellobeybii Handetb benim doktorum haftada 2-3 demişti ama şuan 37+4 teyim , bunu söylediğinde 35+0 daydım
Hellobeybii Kubracigimm korunmadan ilişkiye girmek gerekiyor dimi 37 yi geçince ? Hani bi kerede de tetiklemez heralde spermler doğumu dimi ? Yoksa tetikler mi? 🙊 Bugün doğurmaya hazır mıyım emin değilim hajasjss😀
Hellobeybii Handetb doktorum bu masaji önerdi ve yaparken doğru yapıyorsanız biraz acıyacak normaldir çünkü iç kısma doğru biraz bastırarak yapmanız lazım , doğal yağlarla destekleyerek yapın dedi🫠
Kubracigimm Hellobeybii evet 37.haftayı geçince korunmasız ilişki. Bilmiyorum ki bir kere de tetikler mi 🤭 açılmanız felan varsa hızlandırabilir ama.