Minnakpopus minikkkk_patatessss doğum belgesini vermeden nasıl başvuracaksınız. Doğumdan sonra tabiki
asenat-63 minikkkk_patatessss kimliği çıkardıktan 10 gün sonra başvurun demişti sosyal hizmetlerde çalişan bı yakinım
minikkkk_patatessss Accountant 😂😂😂 banada işte biri önce dedi bende doğumdan sonra diye biliyorum zaten bir kerelik veriliyor ilk çocuga
minikkkk_patatessss Minnakpopus biri doğumdan önce falan dedi kafam karıştırdı bende doğum dan sonra diye biliyorum
Accountant minikkkk_patatessss milletin lafını boşver google da araştır daha çabuk cevap alırsın bayılıyorlar boş konuşmaya 😀
minikkkk_patatessss Accountant valla doğru söylüyorsun bu başvuru nereye yapılıyor az kaldı doğuma da
eylmzz92 doğmdan sonra başvurmak gerekiyo diye anladım , doğumdn sonra nüfus müdürlüğüne kayıt yapılıyor ya hani, o işlemden sonra edevletten başvuru yapılıyo yazmışlar…
___mom ___mom 1 Ocak 2025 ten sonra üçüncü çocuğunu dünyaya getiren anneye aylık 5 bin ₺ denmiş inşaAllah doğrudur, bilemiyorum..
Kumsalzeyus asenat-63 daha yazı gitmemiş sosyal hizmetlere resmi gazete de yayınlandı verecekler bekleyin hemen başvurmayın eski parayı alırsınız yoksa