Emferr Dün doktora gittim bana ilaç yazdı eczaneye gittim ilaçlarımı almaya 2 tanede madecassol krem vardı almadım niçin yazdığınıda bilmiyorum niçin yazmış olabilir
Ozgekiz Emferr ben bebeğim çok kötü pişik olmuştu, o zaman kullanmıştım. Güzel nemlendirici ve iyileştirici bir krem. Hala yanimdan ayırmam, yaz geliyor pişik durumu kötü cidden. Cildinizde bir tahriş var ise yazmis olabilir.
mavideniz9696 Emferr doktor durup dururken neden yazsın yazdıysa bi bildiği vardır bi yaranız tahriş olan bir yeriniz varsa her şeye iyi gelen bir krem o yara yanık tahriş
m_mervee Emferr doğumdan sonra bana da yazmıştı ben görmedim niye yazdığını bilmiyordum ama her şeye iyi geliyormuş galiba
Poyraz07 Ozgekiz Emferr ben onu çatlak kremı olarak kullanıyorum gayet faydasını gördüm kendı adıma:) ama kendım aldım doktor yazmadı ilk genelıgımdede kullanmıştım hiç çatlagım olmadı
m_mervee Emferr ben arada yüzüme de sürüyorum sabah daha aydınlık uyanıyorum 😅 doku hasarlarına iyi geliyor
Emferr Emferr ben 3 aylık hamileyim normal kontrole gittim bana demir ilacı ve magnezyum yazar mısınız dedim hem onları yazmış hemde krem
Edanurylm Emferr eğer doğum yapmışsanız göğüs ucu yarası için yazmıştır çünkü bende 4 yıl önce doğum yaptım banada yazmıştı neden sordum göğüs ucu için dedi