Papatyam2608 Kızlar ya gebelik şekerim var çok güzel gidiyordu 4 gündür tokluklar 150 çıkıyor 7 dk sonra ölçtüm 138 çıkıyor ama niye böyle oluyor bişey yemiyorum peynir yedim salatalık dekan yine yüksek çıktı ne yapmalıyım korkuyorum ya
gizzzy35 Papatyam2608 Benim bugün 170 çıktı tokluk gözleme yedim çünkü 🫣 Karbonhidrat yediğim zaman yüksek çıkıyor normalde ekmek yemeyen biriyim makarna pilav sevmem. Ama gözleme çok canım çekmişti. Dikkat edeceksiniz yapacak birşey yok
Gmry Papatyam2608 dün diyetisyen görüşmem vardı benimde sınırda çıkıyordu tokluk şekerim sabahları haşlanmış yumurta yiyemiyorum artık dedim malesef yumurta şekeri dengelemek için şartmış büyük ihtimalle bişeyleri eksik yediğinizden yüksek çıkıyor
Elis27 Papatyam2608 kaç haftalık gebesiniz insülin kullaniyor musunuz? Kahvaltıda yediğiniz şeyler hafif aslında domates de yükseltiyor diyorlar yani herkeste farklılık gösteriyor bu durum isterseniz onu yemeyerek de deneyebilirsiniz. Bide kahvaltı sonrasi ölçüm yapana kdr su tüketerek düşürebilirsiniz
Papatyam2608 Ayshababy ya öyle mi tam buğday ekmeği yiyorum da onu da kesiyim zaten doymuyorum ya öğlen akşam düşik çıkıyor sabah böyle oluyor anlamadım
Papatyam2608 gizzzy35 ilte sıkıntı Orda ediyorum biiey uemedim ki yemediğim halde yüksesk çıkıyor korkuyorum bebeğe bişey olacak site korkudan az yedim peynir ekmek salatalık zeytin yedşm sadede ekmeği düşürüyüm yada kesiyim bakalım nasıl olacak
Ayshababy Papatyam2608 benimde öğlen akşam düşük çıktı için ekmeği ya öğlen yada akşam yiyorum sabah az yiyorum ekmek hiç tüketmiyorum
Papatyam2608 Gmry evet olabilir bende yumurta yemiyorum sadede peynir yedim bugün benim de perşembe kontrolüm var bakalım ne diyecek
Papatyam2608 Ayshababy diyesiyen bana her ögün 3 dilim yazdı sabah bi 2 ye düşürürüm bakalım o zamma nasıl olacak 150 oldı 5 dk sonra 138 çoktı da kafam allak bullak oldı
gizzzy35 Papatyam2608 Tam buğday ekmeği tüketin doymuyorsanız. Ben ekmek normalde de arayan biri değilim yemem hamilelikte de yemiyorum.
Gmry Papatyam2608 karbonhidrat ve protein dengesini kuramadığımız için aslında yükseliyor 1 dilim tam buğday ve çavdar ekmeği mutlaka tüketmemiz gerekiyormuş yumurta yemezsek peyniri artırmamız gerekiyormuş bana bunları söyledi dengelenmem için🙏
Ayshababy Papatyam2608 benim sabahları açlık yüksek oldu için çok hafif kahvaltı yapıyorum 1 haşlanmış yumurta yada bazı zaman 2 yumurta salatalık kaşar peyniri beyaz peynir koyuyorum biraz ceviz yada zeytin sütlen tüketiyorum 115-120 arası çıkıyor
Papatyam2608 Gmry birde ötle deneyim her gün haşlama yumurta yiyim birde öğle deneyşk peynşe yumueta yiyelim bakalım nasıl olacak az yedim yükselmesin diye yine yükseldi
Papatyam2608 Elis27 hep düşük gidiyordu bu haftalarda böyle 30 haftalık hamileyim az yedin ama yine yüksesk çıktı
Mry2020 Papatyam2608 ben de 4-5 gündür açlık tokluk bakıyorum sabah akşam ilk günler yüksekti tam buğdayı bıraktım kepek ekmeği yedim biraz düştü 130 civarına. Ama akşam etli kuru fasülye salata yedim 157 çıktı korktum baya moralim bozuldu hani bakliyat yemeliydik
Ayshababy Mry2020 ben etli kürü fasulye yedimde hiç yükselme olmuyor yanında ekmekte yiyorum cacıklan birlikte
Papatyam2608 Mry2020 valla neyin yükseldiginş anlamıyoruz biter çikolata yiyorum asla yükseltmiyor sabah peynir zeytin kaşar salata yedim 3 dilim ekmek birden yükseldi birde sos yemiştim kahvaltılık sos o mu çıkartı acaba bilemedim
Papatyam2608 gizzzy35 an buğday yiyorum zaten 3 dilim yedim sabah diyetisyen öyle yazmıştı ben onu 2 ye düşürüyüm bakalım nasıl olacak
gizzzy35 Papatyam2608 1 dilim yemelisiniz 🫣 diyetisyenler saçmalıyor nereden biliyorsunuz dersen önce ki hamileliğimde gebelik şekerim vardı diyetisyen yüzünden çok vakit kaybettim. İnsülin başlandı dengeleyemedi yapamadı diyetimi
Ayshababy Papatyam2608 canım bazen artık bebek buyudu içinde şeker yükseliyor inşallah insüline gerek kalmadan doğururuz