eefkk bebeginiz su an kac kilo?
Bendede bebege giden damarda tikanma vardi 22haftada ogrendim kan sulandiriciya basladim ama cokta fayda etmedi ve bebege kilo aldiran besinler yemege calistim tek tarafliydi bende plasenta besleyemiyirdu yani ayni sorun.32haftada tamamen kan akimi durdu ve ben bunu 35haftada ogrendim bebegim tam 2kilo dogdu ciger gelistirici oldugum icin kuvez ihtiyaci olmadi sadece wekeri dusuktu diye bir kac gun kuveze aldilar bu kadar simdi saglik 2yasi olacaq.endiselenme bol bol bebeginize kilo aldirmaya calisan yemekler yeyin.suyun azligina hergun ama duzenli havuc suyu sıkıp icin .bunlar basima geldigi icin gorup gecemedim .uzun yazdimki sizinde bebeginiz benim bebisim kimi sagliqla gelsin.duzenli havuc suyu hem suyunuzu artiracaq hende bebege kilo aldiracaq bir cay bardagi her sabah ac qarnina icirdim hergun 3-4tane muz kasar pendiri,sut yigurt cevizve gunde 3tane yumurta.gazli icecek filan icmeyin bunlari yeyin mene dua edeceksiz)bir dahaki komtrole doktorum cok sasirmisdi 1.200bebegim 3haftaya 2kilo olmusdu ama.ne yazikki sonra kan akimi tamamen durdu kilo alamadi ve aldilar.