Nymom habibenurr Çoğu kişi de bu markayı kullanıyor sanırım Öneren çok oldu teşekkürler sizin de öneriniz için🩵💚🩵
Nymom Araştıran ihtiyacı olan canım anneler Hepsiburada da bazı bebek arabalarında indirim var bir inceleyin isterseniz 🎀🌸💗
Leylimselin Merhaba, prego concorde çok konforlu pratik bir bebek arabası fiyat artmış ancak mutlaka gidip denemenizi tavsiye ederim krafttan daha iyi geldi bana. Bir bakın isterseniz @Nymom
Nymom Leylimselin teşekkürler tavsiyen için evet prego ile kraft arasında biraz kaldım onlardan çok öneri grldi 🎀💗🎀💗
panikprenses Cemile_ozudogru bence degil butcemize gore satin alim yaptik urunu de cok kullanisli buluyorum siz ne kadara almistiniz?
Nurso archiemom ay size birsey sorabilir miyim bende bagi neo2 aldim uygun puset alacagim siz ne aldiniz
archiemom Nurso baginin kendi pusetini aldık, cosmo marka da uygun ama içi çok dar geldi bana, kullanan arkadaşlarım da dar olduğunu söylediler. O sebeple bagininkini aldık 🌸
Aysegul466 Eliffbaby güzel ürün ama sadece biraz kaba bagajınız küçükse sorun olabilir ondan haric malzemesi kaliteli uyguna almış giibi hissettirmiyor
Aysegul466 Eliffbaby çok hafif diyemicem biraz zor taşınabilir kapanmasınıda tam çözemedik ama el alışkanlığıyla pratikleşir diye düşünüyorum ama puseti bıeakıp 2 elle kapatmanız gerekiyor önde 2 çentiği var
sena0104_ Klny iğrenç bir araba almayın tekerlekler dönmüyor 2 aydır kullanıyorum gri yerler hep soyuldu garantiye yolladık inşallah iade olur
Klny sena0104_ aa üzüldüm canım ya kötü olmuş, almadım ama Allah var aklımda kalmıştı keşke alsam diye iyi ki almamışım çok teşekkür ederim bilgi verdiğin için