Dolunay_dolunay Rabiul kullandınız mı nasıl pusetli Hali güzel diğerini takınca kötü diyen de var bana da E bebekte çalışan önerdi hala emin değilim arkadaşım kanz d-go aldı belki onu düşünürüm
Selmagkk Nymom kraft kenya aldım bir bebek mağazasında denk gelmişti indirimli ağır değil katlaması kolay pusetide var ara ara indirim oluyor
cilekkannesi Nymom kraft york aldık biz . Hem uygun fiyatlı hem hafif hemde pusetli olması tercihimizdi.☺️ 11 e aldık indirimden
Betsahb Rukiye2eu netten araştırarak bu modeli buldum almayı düşünüyorum kullandınız mı acaba kullanıcı deneyimini de merak ediyorum
Nilnil3535 esozturk1 bebeğim henüz doğmadı ama haftaya doğumum olacak o nedenle kurduk evde bolca sürdük baktık gayet kaliteli ve güzel sürümü kumaşı falan da sağlam yer kaplamama açısından da güzel üzmeyecek gibi 😇
-37- Nymom bagi nep big aldık neo ikinin oturma yeri biraz küçük diye ,daha kullanmadık ama bir inceleyin isterseniz
Aysegul466 Nymom yoyko ultimate geçen hepsi buradada 7800 düşmüştü pusetiyle birlikte hala devam ediyorsa bakabilirsiniz bizde onu sipariş ettik
Girlmama Nymom cybex balios s ve libelle var bir de maxi coai var orta fiyatli olarak bazen cok iyi indirime giriyir takip ederseniz
Mavro Babymall mağazasından kraft tokyo aldık dün 16.499 tl İnternet sitesinde daha pahalı. Şimdilik memnunuz