hulya4627 Kızlar 17+4 haftalık gebeyim Kahramanmaraş yaşıyorum ama burda perinatoloji uzmanı yok Antep te önerebileceğiz varmı
rumikaa hulya4627 devlette şehir hastanesinde var ama ben asla memnun kalmadım özele gitseniz daha iyi
Elis27 hulya4627 şehir Hastanesi’ne gitmenizi hiç tavsiye etmem özel klinigi olan 2 tane perinatoloji var özel hastanelerde de radyoloji var onlar bakıyor
Oznurcivan hulya4627 Merhaba ben 5 sene önce kızım da Ali Özgür Ersoy a gitmiştim perinatoloji uzmanı ve ben çok çok memnun kalmıştım 40 dakika kadar hem bana hem eşime detaylı bir şekilde ultrasonda göstererek acıklayarak anlatmıştı asla soru işareti bırakmadı bizde şimdi yine hamileyim önceden bu fiyat sorayım diye aradım 5500 dediler ama mecbur gidicem yani size de tavsiye edebilirim şehir Hastanesi’nde de detaylı ultrason yapıyorlar ama asla sıra yok randevu yok ve çok detaylı bakmıyorlar diye duydum
06haziran 17+4 erken ama Perinatoloji için bana göre 20 bile erken antepte de üç tane bar ikisi var özel birisi şehir hastanesinde özeller 5500 alıyordu en son şehir hastanesi de önce normal muayene için randevu alıyorsunuz doktorunuz sizi yönlendiriyor
hulya4627 06haziran şimdi gitmicem 2 3 hafta sonra gidicem randevü alayım doktor araştırayım diye dedim