maviportakal_ Kızlar ben daha 12 haftalık hamileyim 3 kilo aldım bile kusma falan yaşamadım hiç abartı da yemiyorum ama alıyorum arada kaçırdığım oluyor tabi ki ama hamilelikten önce de oluyordu çok hızlı kilo alıyorum benim gibi olan var mı ne yapmam lazım
Juniorr maviportakal_ maviportakal_ bende 11+5 im iki kilo aldım abartmadan yiyorum çoğu zaman istifra ettim ama nasıl aldım hiç anlamadım çokta takmıyorum bebeğim sağlıklı olsun
Busraakay_26 maviportakal_ biraz daha dikkat et bence çünkü 20.haftadan sonra daha da kilo alınıyor malesef imkanın varsa diyetisyen eşliğinde git
Berceste1 maviportakal_ ben ilk gebeliğimde ilk üç ay 10 kilo almıştım nasıl oldu anlamadım Doktor hatta ortalama 12 kilo civarında alınması gerekiyor demişti Ben dedim hatta kesin 20 25 kilo alırım 😅 Ama 14 kilo fazlalıkla gittim doğuma hiç dikkat etmediğim halde Herkes son aylarda birden kilo alınıyor diyordu ama ben son aylarda hiç kilo almadım nerdeyse 🤷🏼♀️
maviportakal_ Juniorr ben takıyorum fazla kilo da iyi değil sonuçta bir sürü hastalık beraberinde getirir tabi ki kilo alınır verilir normal zamanda olsa takmam da bebeğin sağlığı da olumsuz etkilensin istemiyorum
Juniorr maviportakal_ ekmek hamur işi falan kesmeyi deneyin belki faydası olur bende pcos ta var o da etkiliyor ama yemiyorum da diyemem
maviportakal_ Berceste1 valla benim de gözüm korktu her zamanki gibi yiyorum aslında şimdiden böyle aldıysam ilerisini düşünemiyorum diye korktum 11-14 kilo normal diyorlar zaten ama üstü olur diye korktum sonuçta sağlık etkileniyor
Berceste1 maviportakal_ yine de dikkat etmekte fayda var tabii şimdi ikinci gebeliğimi yaşıyorum 4 aylık olduk 2 kilo aldım sadece ekstra bir şey de yapmadım normal yedim