Gizemcak Kalbimde selamlar canım 8+1 den bildiriyorum bulantım var ama kusmuyorum aşırı yorgunum ama uykularım da hiç düzenli değil 😌
Gizemcak Kalbimde benim ilk gebeliğim tedavi sonrası oldu çok şükür belirtilerim oldukça mutlu oluyorum valla hiç şikayetim yok 😁
Nurellaaaaaaa1212 Kalbimde bugün gidiyorum inşallah bebişimib kalp atısını duyup hemen buraya yazacağım 💕 dua edin bana 💕
Minervabunny Nurellaaaaaaa1212 Ayyy hadi inşallah ya ne zamandır görmüyordum kız senii dualarım seninleee gümbür gümbür gelsinnn inşallah canım benimm🙏♥️🧿
Kalbimde Nurellaaaaaaa1212 inşallah güzel haberlerle gelirsin kuşum Rabbim o güzel sesi duymayı nasip etsin haber et bize
Fatmactn_6 Pinar58eslem ya kız mı erkek mi kaç yaşında ilk bebeğin inşallah bu doğumun kolay olur canım
Fatmactn_6 1Kubra_ nasıl kullanıyorsun canım gece 2 tane içtiğimde bana faydası olmuştu tabi bünyeden bünyeye değişebilir
Aysekrkyn Fatmactn_6 bugün sağlık ocağına gittim yazdı ama erken daha dedi. Sanırım belli bi haftadan sonra veriliyomus prilam. Sizce sorun olur mu sizler kaçıncı haftada başladınız prilama?