2-bebegisteyenanne Selam kızlar oglum olacağını öğrendim en uygun zaman ne zamandır bilgi verirmisiniz 🌸
Fatmadmr37 2-bebegisteyenanne bizde oğlumuz olacağını öğrendik. Ben dogumda yaptırmayı düşünüyorum çabuk iyileşiyor diyolar ama duruma göre bakıcaz artık benim de çok bilgim yok.
Parinas 2-bebegisteyenanne ben oğluma 2,5 aylık yaptırdım. Doktor ilk 1 hafta içinde getirseydin keşke, ne kadar erken o kadar iyi dikişsiz hallolurdu o zaman dedi. Şimdi de doğumda yaptırmayı düşünüyorum olsun bitsin
MerveYlmz15 2-bebegisteyenanne bizde doğumda düşünmüştük ama doktor uygun bulmadı kasları mı birşeyleri gelişsin dedi 3 aylıkken yaptırmıştık. Erken yaptırmıcaksanız eğer bebek dönmeye hareketlenmeye başlamadan yaptırın derim
Hzldem 2-bebegisteyenanne ben doğduğu gün yaptırdım çokta rahat ettim bir hafta sürmedi iyileşmesi doktorumuz videolu şekilde sünnet yaptı dini kurallara uygun tekbir vs getirmişti bunuda video şeklinde attı bize bebeğim anestezi bile almadan rahatça oldu sünnetini :))
2-bebegisteyenanne Fatmadmr37 Parinas MerveYlmz15 Hzldem Daisyy000 yasmincasmin evlatce-41 Teşekkür ederim 🙏🏻🌸
Daisyy000 2-bebegisteyenanne Hayatımda verdiğim en doğru kararın erken sunnet yaptırmak olduğunu, oğlum buyudukce daha iyi anladım. 4 aylıkken yaptırdık.
yasmincasmin 2-bebegisteyenanne 37 günlük iken yaptırdım. Sonra iyi ki dedim. Hem çabuk iyileşti hem çok hareketlenmediği için rahat geçti süreç. Dönmeye ve çok hareketlenmeye başlamadan yaptırın derim.
evlatce-41 Merhaba hayırlı olsun dinimize göre 40 çıkmadan yapılır ne kadar erken o kadar hızlı toparlama ve ilerisi için bebegin sağlıgı için en faydalısı ☺️