Benim 15 haftadan beri kasılmalarım var bebek kendini taş gibi yapıyor nefesim kesiliyordu bir sorun olduğunu biliyordum ama ne olduğunu bilmiyordum diğer gebeliklerimde 7 aydan sonra başlardı bu kasılmalar kime dediysem inanmıyordu o haftada kasılma olmaz gazdır şişkinliktir vs vs ama benim 5 ci gebeliğim kasılma olduğunu biliyordum her neyse ayrıntılı için özele kliniğe gittim doktorum cihazı tutar tutmaz bana dedıkı ekrana bak bebeğin üstünde top büyüklüğünde bişey var görüyor musun dedi bebek altında kalmış evet hocam dedim nedir kasılma demesin mi dedim hocam 15 haftadan beri yaşıyorum nerdeyse 6 haftadır hergün her saat birikmiş 6 haftadır yaşadığım kasılma Doktor’um ayakta durmayacaksın dedi 🫤bide suyu sınırın altında çıktı onun bilincindeyim havuç suyu aldım tüketiyorum ve günde 2.5 litre su içiyorum artık merak ettiğim ne kadar süre ayakta durmayacam ben doğuma kadar mı yoksa belli süre varmı kendi doktoruma henüz randevu bulamadım gidemedim ama ben 10 dakika ayakta dursam 15 ci dakika kasılıyorum şuan 22 haftadayım
Birde bebeğin Hareketlerini çok derinden hissediyorum önünde bi engel varmış gibi onuda sordum dedim hocam plesenta felan Mı var önünde yok dedi kasılma var top kadar en büyük etken o dedi işte onun yüzünden dedi