Eceunverkanra Esma006 Benim ikinci dogumum olacak kismetse doktorum 2.dogumlarda 39u gecemem risk almiyorum dedi 38-39arasi olacak dedi, ilk dogum olsaydi 40i bekliyormus her doktor farklidir tabi sizin ilk dogum mu ikinci mi🥰
babyloving Esma006 sabah peynir zeytin yeşillik yumurta öğlen akşam çorba ve sebze yemeği ara öğünlerimde elma ve yoğurt var
GULLMOMMY Esma006 maşallah kürtaj olmasaydım aynı olacaktık seni hatırladım bir posta karsilasmistik ama kısmet işte bu ay korunmayı bıraktım cnm dua edermisin en kısa sürede banada kısmet etsjn sağlıkla kucağına almak kısmet olsun inşallah
Esma006 GULLMOMMY inşallah Allah’ım kimsenin kucağını boş bırakmasın bu ay nasip eder inşallah rabbim
tugcebaby1 Esma006 kaç haftalıksın benimkide geçen hafta kısaydı bu hafta yakalamış bence çok takılacak bir durum değil doktor anormali görse söylerdi bol proteinli beslen bu hafta
Esma006 tugcebaby1 kefir muz meyve herşeyi yiyorum soluma da yatıyorum sürekli genle alakalı heralde esim tarafı 150-160 civarı hep 😂
tugcebaby1 Esma006 yani annesi genetiktir birde bende kısayım eşim uzun ama doğunca ergenlıkte belli olur boyu şimdi ben 53 cm doğmusum 24 yılda anca 1 mt uzamışım öyle düşün ahshshhs strest yapma