momkrm19 minikkkk_patatessss kızz ne yetişmesi sıyırmanın sınırlarındayım ama sağlık olsun diyip şükür ediyoruz işte 😅
minikkkk_patatessss Emine-tuncfu maşallah 8 sene sonra 4 üncü çocuk sağlıkla kucağına alırsın inşallah
KumpirsMom minikkkk_patatessss ya 25+4 olucaz 50 dk sonra ben inanılmaz öğlen uykusuna yatıyorum baya bildiğiniz 4 te felan kalkıyorum normalde eşim sabah 8 de gider uyanırım müge anlıyı izliyorum bitmesine yakın bir uyku bastırıyor anlatamam 2. Trimester enerji geliyor diyenlere sesleniyorum uyku geldi bana 🤣
panikprenses minikkkk_patatessss 25.haftadayiz sabah 8.30-9.30 arasi uyaniyorum gece de 12-1 gibi uyuyorum gebeligin baslarinda oglen 2-3e kadar uyuyordum gece de yatmak bilmiyordum yavas yavas duzene oturdu
heyecanli1anne__ 13 haftalığım valla ben gün boyu kalkamıyorum nerdeyse 😂😂 sabah 8de uyanıp eşimi işe gönderiyorum sonra geri yatıyorum 1 gibi kalkıp kahvaltı sonra aralarda tabi yine kendimi yatarken buluyorum sürekli uyku halindeyim akşamda 12 gibi yatıyorum
panikprenses minikkkk_patatessss kacinci haftandasin canim bak bugun 11.30ta uyandim 😅 oluyor arada yahu bos ver yat gitsin bebisler dogunca uyuyamicaz nasil olsa
5134 Emine-tuncfu Aynı bensin benim de 14 ,10 ,8 yaş lar bana zorlukları yok Maşaallah ama okul hazırlıkları benim halsizlik yorgunluk baya zor oluyor çok şükür bu günümüze yatmaya da fırsat oluyor doğumdan sonra olurmu bilmiyorum ☺️😂