1mihrimah Kızlarr başlık komik biraz ne yazsam bilemedim ama kuşumun kemikleri aşırı ağrıyor 35. haftadayım yürürken bile zorlanıyorum sizde de oldu mu böyle bi durum
Edizhr 1mihrimah ayy 35. Hafta yazısını görene kadar kuşun kemiğinin ağrıdigini nasıl biliyo ki dedim aklım direk kafesteki kuşuma gitti saniyeler icinde onunda mi ağrıyo ki dedim😂😂😂😂😂😂
Fatoana 1mihrimah kız kuş ne vajina desene 😀 hepimiz burada evli ya da olgun bir şeyler yapmış görmüş insanlarız yani 😀 Gerçek kuş anladık🤣
1mihrimah Cnhavva Senanur07 nevaneva Ebru_ebru Eylley Kızlar bugün doktora gittim kontrolüm vardı erken doğum riskim varmış rahim ağzım çok incelmiş doktor ondan da olabilir dedi inşallah vaktinde doğar moralim bozuldu çok sürekli yatmamı söyledi
nevaneva 1mihrimah 33. Haftaya gircem resmen benimde ağrıyor 30 dan beri başladı çok zor gerçekten ya otururken kalkarken yürürken 🥲🥲
Senanur07 1mihrimah aynı sorun bende de var hatta bende buraya yazmıştım. Özellikle sabah uyanınca yataktan bile kalkamıyorum nerdeyse ağrıdan dün dra sordum normal dedi kemikler normal doğum için açılmaya başlıyormuş ondan oluyormuş
Cnhavva 1mihrimah aynisi bizde de var doguma hazirlik kemikler aciliyo vs derken agri oluyo bide artik buyuyolar asagi baski yapiyolar sirt gogus agrilari basladi az kaldi neyseki
Ebru_ebru 1mihrimah Zamanında kucağına alırsın inşallah canım 🙏Ultrasyon sonrası mı söyledi muane mi yaptı acaba ? 🤔
umutluanneadayi 1mihrimah 26dan beri mi ne çok Ağrıyor doktorum normal çocuk baskı yapıyordur demişti magnezyum iç demişti o dinlendiriyordu 32de geçmişti 34de tekrar geldi🥲
Ebru_ebru 1mihrimah Teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin için cuma günü de benim kontrolüm söyleyeyim. Ağrıdı mı benim en korktuğum şey şuan da 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Ebru_ebru 1mihrimah Amin inşallah canım sende bol bol dinlen inşallah zamanında kucağına alırsın sağlıkla gelsin 🥰