heyymomm merhaba bugün çok ani bir şekilde yarın sabaha tarih aldım aklımdaki bütün soruları soramadım eşim yanımda girebilecek mi bunu sabah soracağım ama öncesinde buraya bir sormak istedim çok merak ediyorum hala uyuyamadım 🫢
Deniiizzz heyymomm devlet de bilmiyorum ama özel hastanede olduğu zaman kabul ediyorlar tabi yine her hastaneye göre değişir mi bilmiyorum
Imasleeper heyymomm hastanenin prosedürüne bağlı o istanbulda pendik medipolde doğum yaptım almadılar canım sorman lazım Hayırlı olsun bebişinde sağ salim kucağına al inşallah ❤️
heyymomm Deniiizzz özelde yapacağım inşallah alırlar ilki normal olmuştu onda bile eşim yanımdaydı şimdi olmazsa çok gerilebilirim 🥲
Deniiizzz heyymomm ben giriliyor diye biliyorum bize de sordular şimdilik girmeyi istediği için evet dedik bence hayır demiceklerdir.
Deniiizzz Dilaraklnc3 allahım hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin bu gece dualarım seninle olucak bizim de 5 haftamız kaldı sizde bize edin olur mu. İnşallah Hemencik bitip bebeğinizi kucağınıza alır çarçabuk ayaklanırsınız 🤲 ♥️
heyymomm Dilaraklnc3 ayy sizin de gözünüz aydın şimdiden neden hala ayaktayız biz 😄 inşallah benimkini de alırlar sanmıyorum sorun çıkaracaklarını ama yine de merak ettim ya sormayı unuttum
highlighter1010 Ben özelde sezeryan günü aldım , eşler giremiyor dediler .. özelde de her hastanede yok yani maalesef inşallah sizin vardır
heyymomm Deniiizzz çokkk teşekkür ederim ben de size edicem siz de sağlıkla afiyetle mutlulukla alın bebeğinizi kucağınıza inşallah en güzel şekilde 🤩🫶🏼🤲🏻
Dilaraklnc3 heyymomm heyecandan uyuyamıyoruz galibaaa evet çoğu özel alıyor ya devlet sıkıntı diye biliyorum 😍