Betars 27 Mart 54,4 28 Mart 67,7 30 Mart 73,4 1 Nisan 141,7 2 Nisan 181 4 Nisan 300 7 Nisan 564 kızlar değerleri buna benzeyip sağlıklı gebelik yapan var mı aranızda
mjgnylmz-21 Betars boyle ust uste cok kan vermedim ama bnimde 180 sonrada 300 du kizim 2 yasinda suan saglikla gelsin seninkide 🌸
Betars mjgnylmz-21 iyi değil dedi doktor anormal bi durum var dedi. İlk zamanlar yeni diye az çıkmış olabilir ama sonrası da anormal dedi iki gün sonra bi daha kan vericem duruma göre sonlandıracakmış
Betars Leyla210 ilk zamanlar yeni diye öyle olmuş olabilir ama sonraki artışları da anormal buldu iki gün sonra bir kez daha yapıcax duruma göre sonlandırıcaz dedi
Leyla210 Betars ilk zamanlar dâhi olsa 2 günde en az %60 artış olmalıydı, ama olmamış canım kimyasal gebelik gibi duruyor hakkında hayırlısı olsun.
Betars Leyla210 kimyasal değil kanamam oldu ama düşmedi kanamam bitti doktor dış gebelik olabilir dedi ama alttanda baktılar kaç kez tüplerim falan temiz çıktı
mjgnylmz-21 Betars geç döllenme de de öyle oluyor yani doktorun beni şaşırttı normalde hiçbir doktor kolay kolay sonlandırmaz
mjgnylmz-21 merhid değil mi ben de şaşırdım yani doktoru değiştirsin bence. Keseyi görmeden hiçbir doktor sonlandırmamalı
Betars mjgnylmz-21 bu üçüncü hastane ilk devlet hastanesine gittim araştırmaya gittim en son özel bi hastaneye gittim hepsi aynı benzer şeyleri söyledi