raziyebal_16 Arkadaşlar bana hep başkaları kendi bebeğinin eşyalarını getiriyor kimj yürütec kimi bebek arabasi ana kucagi bataneyiesi felan acaba bunları kullanmamda bi sakınca varmi sizde nasıl oldu anlatirmisinz
Yenibirannee raziyebal_16 temizliğine güvendiğin kişiyse neden olmasın. ben ablamla hep dönüşümlü kullandım maddi anlamda iyi olsak bile. bazı şeyler yersiz pahalı ve kısıtlı zaman kullanılıyor alıp bide sen için rahat edecek şekilde temizlersin mis gibi de olur şahsen ben bu şekilde düşünüyorum 🌸☺️
mlkkk raziyebal_16 neden olsun ki temizse kullanılır durumdaysa ben olsam kullanırım yani istesem herşeyin en güzelini alırım veririm parasını ki bana kimse bişey getirmediği için mecbur aldım😂 birileri kullanılabilir şeyler getirse alır kullanırdım sonuçta bebek eşyası taş çatlaısn 6ay kullanılmıştır
Nisaacarr raziyebal_16 ablam yiğenimin kıyafetlerini vermişti yıkayıp temizleyebiliyorsa kullanılır diyor ablam bana 🌸
sutlukahve_ raziyebal_16 temiz kullanılacak durumdaysa kullanılabilir ama bazısı çöpe atılacak şeyleri al kullan diye getiriyor öyleyse kullanılmaz tabiki
Accountant raziyebal_16 ben istemem ilk bebeğim az alırım ama hiç giyilmemiş giydiririm kullanırım kimsede getiremez terslerim
keyfimin-kahyasi-misin Accountant bı üstünü degostirmeye çalışırken üç kere değiştirince anlarsın az kıyafeti🤣🤣
sutlukahve_ raziyebal_16 o zaman kullan bence nolcak ki sonuçta belirli bı sure kullanacaksın bı dünya para gerek yok
Glndmdoa raziyebal_16 kullandım valla iyikide kullandım yıkadım giydirdim yenilerinide aldım , varsa arkadaşlarım verdiler yürüteç falan kullandım ama yeri geldi bisikletinide oyuncağınıda aldım. 2. Ye hamileyim yine verirlerse almam kullanırım yani
Pemberuya raziyebal_16 temizse kullanılır almanın peşine yetişilmiyor benim oğlum kuzenlerinin. Kıyafetleriyle büyüyor nolacak sanki
Glndmdoa raziyebal_16 hayır hiç olmadı yüksek derecede yıkarsan ütülersen hiiiç sorun olmaz. Aldığım yenide olsa ekside olsa hep yıkadım hiç bi sorun yaşamadım. Giydirdimde kullandırdımda valla. Önemli olan iş görmesi. Onları başkaları verirken ben kızımın diğer ihtiyaçlarını aldım bütcemi onun başka şeylerine rahatlıkla kullandım.
bebegimmzgl raziyebal_16 niye olsun canım alabilirim bende en iyisini istersem temiz ve kullanışlı olduktan sonra ben iki oğluma yeri geldi aldım yeri geldi kuzenlerle dönüşümlü kullandık şimdi kızım olacak inşallah daha bugün komşum çık güzel battaniyeler verdi almamıştım zaten almam da ne gerek var boşuna para vermeye sende alınca ikinci el oluyor veren kişinin hijyeni den eminseniz
LadyX raziyebal_16 ben ilk gebeliğim diye böyle düşünüyorum. İmkanlarım dahilinde her şey çocuğuma özel olsun isterim. Şahsen anne babamın da beni büyütürken başkalarından aldığı eşyaları kullanmalarını istemezdim ama eğer mesela ikinci çocuğum olsa abisinin/ablasının eşyalarını kullanabilir. Kardeşidir sonuçta
mavi407 ayakkabı dışında kullanılabilir diye düşünüyorum, ayakkabı ise hijyen kaygısından değil de basış problemi varsa sonraki bebekte de olur diye önerilmiyor