AselM Hanımlar 36 haftalık hamileyim 3 yaşında bir oğlum var ona hamileyken 2 doz aşı yaptırmıştım bunda yaptırmadım sizce tekrar gidip yaptırayım mı ?
mlkkk AselM benim oğlum 3buçık yaşında onda iki doz oldum bende bu gebeliğimde de iki doz tekrar oldum sizin haftanız baya ilerlemiş tek doz vurulur muhtemelen
Beri-4835 AselM 36 hafta çok geç değil mi 20 25 arası yapılıyor diye biliyorum. Oğlum 2.5 yasinda ben 1 doz tek oldum yeterli dedi doktorum 2.yi olmadım.
1Anneadayiiii AselM geç kalmışsınız yaptırmak için şimdiye kadar sağlık ocağına gittiyseniz eğer yapılması gerekseydi size söylerlerdi
obiranne3 AselM 3. hamileyim, sağlıkocağındaki ebe doktoruna sor 2. doza gerek varmı dedi. doktoruma sordum, gerek olmadığını, 2 gebeliğimdede tam vurulduğun için gerek görmedi. tamamen doktora göre hareket ettim
Parlalina Bugün sağlık ocağından ebe ile görüştük yarın sabah 1. Doz yapılacak 5 yıldan sonra koruması yok o yüzden yeniden yapılması lazım dedi. Sizin 3 yıl olmuş gerek olmaz diye düşünüyorum ama sağlık ocağını bi arayın ebenizle bi görüşün derim
AselM 1Anneadayiiii onlar söyledi çağırdı ben yaptırmak istemedim 5 yıldan sonra etkisi bitiyormuş diye gerek duymadım
mrp2023 AselM bence yapılmalı, kadın doğum doktorunuz ne diyor? Şuan zaten haftanız itibariyle sadece 1 doz yaptırabilirsiniz onada doktorunuz izin verdiyse
ayse68_ AselM ben yaptırdıgım gün bebek aşağıya indi hastaneye yattım prof.dr.canan karatay önermiyor kesinlikle.
AselM ayse68_ Bende pek aşı taraftarı değilim aslında 2 doz yaptırdığım için gerek duymadım yoksa olurdum tabiki
1Anneadayiiii AselM benim çok önce yapılmıştı o yüzden 1 ay arayla iki doz yapıldı ilk doz 25. Haftada 2. Doz 29. Haftada yapıldı hiçbir sıkıntı da yaşamadım çok şükür kolum bile ağrımadı yani keşke biraz daha erken yaptırsaydın
Maralllmm AselM valla cnm ben ilkinde yaptırdım bunda yaptırmadım çoğu testleri ilk oğlumda herşeyi yaptırdım iki hafta da bir kontrole gittim 33 haftalık prematüre doğum oldu o yüzden bunda hiçbirsey yaptırıyorum rabbim ne dediyse o olur sağlıkla kucağımıza alalım inşallah