Fatmanur12345 Kızlar kanamam birti ama şarj akıntı var ve afedersiniz kötü kokusu var normal mi acaba geçer mi
Glndmdoa Fatmanur12345 canım sen bunu buraya değil doktora sorsana arayıp yada yazıp. En azından teşhis koyar seni rahatlatır. Aksatma yaz ara sor bence
A145N Fatmanur12345 antibiyotik kullanmadan geçmez canım o su önemli tabi ama suda şase veriliyor genelikle
Fatmanur12345 Glndmdoa canım devlete gittim numarası fln yok doktorun kontrole var daha o yüzden yapacağım birsey varsa şimdiden yapım dedim ilk defa başıma öyle bisey geliyor canım
Busra_3458 Fatmanur12345 dikiş yanlış atılmış da olabilir normal doğumsa benim öle oldu veya doğum sonrası enfeksiyon kapmış olabilirsin ama beklemene gerek yok sağlık bu sana birşey de diyemez
Glndmdoa Fatmanur12345 yani mantıken ya üşütme deriz yada enfeksiyondur ama enfeksiyon kana karışırsa o sıkıntı bende kana karıştı hamileyken serumlar tedaviler ve kusmaktan mahfoldum. İnş geçicidir cnm ve hemen toparlarsın ama ihmal etme mantara çevirmesin off işte o daha kötü