Womanmom15 Kızlar eşim bebeğimle uyumus kalmis kanepede bebek düşmüş gozunun altinda kizariklik ve morluk var hastaneye gitmelimiyiz bebekte bişey yok çok şükür ama hastaneye gidersek olay büyüyecek diye eşim gitme taraftari değil napalim
dilekcorek21 Womanmom15 2 3 saat uyutmayın bebeği gözlemleyin kusma vs başka şeyler olursa gidin direkt
Minnakpopus Womanmom15 bebeğiniz kaç aylık? Riske atılacak bir durum mu size moraracak kadar şiddetli düşmüş demekki hadi kafasıda darbe aldıysa o esnada
Accountant Womanmom15 eşinde aşırı sorumsuzmuş olay büyür diye hastaneye gitmemek ne çocuğa ya bir şey olsa
Demem Irem198 düşme durumunda uyutmamak gerekiyor bebeği ihmale gelmez nasıl düştü kafasının üstüne mi düştü bilmiyorsunuz riske atılacak bir şey değil siz bilirsiniz ama.
Minnakpopus Womanmom15 riske atma eşinin keyfine de bırakma kendisi ifade verecek diye çocuğu niye riske atıyorsunuz daha küçücük ya.
Turannaz Womanmom15 Hanstahaneyi gidin küçük bir bebek ne olduğunu bilemezsiniz,eşinizin olay büyüyecek demesini anlayamadım bebekten daha önemli ne olabilir ki
ayseayseaysee Bugün düştü ne yapayım diye gördüğüm 2.post bu. Gerçekten bu kadar umursamaz mısınız yoksa bilerek vakit geçirmek için kaos içeren postlar mı açıyorsunuz anlamıyorum. 1 aylık bebeğiniz düşmüş ve hastaneye götürürsem olay büyür diyerek oturuyorsunuz.
Devran 1 aylık bebek düşmüş gitmelimiyiz diye sorulmaz lütfen ne olursa olsun götürün hani belki fark etmezsiniz gözleri kayar bişey olur Allahım esirgesin
Emumi ikimelekannesii22 ben de diyordum ki bu bi tek benim mi aklıma geldi daha dönemez bir aylık bebek nasıl düşsün?
Selim_Alparslan Womanmom15 OLAY BÜYÜYECEK Mİ? şaka gibi ya. Sizin bebeğiniz farkında mısınız? İnşallah bir şey olmaz. Geçmiş olsun.