babymom1_ bebek hareketleri hep kasığımda şuan bile kasıkta hareket ediyor sizce neden doğum belirtisi mi 2. Doğumum çok korkuyorum çok nadir göbek kenarlarında olur hiç bir belirtim de yok göbeğimde çok fazla yok 37+4 en son 35 haftalıkken kontrole gittim 2440 kiloydu
Rumeysaozcann babymom1_ bebek aşağıdadır benimde öyle tam bacağımın üstünde kasığımda ağırlık hissediyorum
Glndmdoa babymom1_ ben bugün dr a bunu sordum aynı konuydu bana hayır bu doğumun geleceği anlamına gelmez bu bebeğin aşağı yerleştiği yada ayaklarının aşağıda olduğunu gösterir demişti.
Rafaelli babymom1_ 37bitdi bende ,38haftaya giriyorum(37+0) , artık gecelerı uyuyamıyorum ayaklarım agrıyor, dunden beride hafif adet sancısı var,düzensiz ama
babymom1_ Yaseminkayaa teşekkür ederim kontrole gidemedim bir türlü ondan merak ettim ilk gebeliktede çok farklı şeyler yaşayıncada
Hellobeybii Rumeysaozcann @babymom1_ bende tam bacak bitimiyle kasık başlangıcı arasndaki çizgide hissediyorum ama üste de vuruyor ayaklar göbek deliğinin oralarda hep 🙊
babymom1_ Hellobeybii sağlıklı doğum olur Rabbim darda kalanları bir sancıda kurtarsın ilk gebeliğim çok farklıydı bunda acemi gibiyim
Rumeysaozcann Hellobeybii sağ tarafımda çok hareketlilik var sorduğumda orası dirseği ayakları oluyor başı sol kasığımın orda son 9 gün kaldı rabbim dayanma gücü versin hepimize 🫶🏻
Hellobeybii babymom1_ inşallah🧿 hepimizinki bi kerede bitsin hayırlısıyla, sağlıkla kucağımıza alalm🙏🏻
babymom1_ Rafaelli benimde gece kalça ağrısı ile birlikte bi adet sancısı geldi 1 dk falan sürdü heyecandan napıcağımı bilemedim hemen geçti ama malesef hanfendi beni ablası gibi suniye mahkum edicek gibi
babymom1_ Aylizinannesii darısı benim başıma inşallah suni sancıya gerek kalmadan tek seferde doğururum