zeyzeyneyney Benim aylık kontrolüm 26. Haftaya denk gelmişti. 26. Haftada 950 gram 30. Haftada 1800 gramdı. 🪬Sizin bebişin kaç geldi 🧿🥰
Melishera01 BraAkayBulut Benim de 36+4 kilosu 3.220 gr çıktı iyi mi acaba doktorum 37 hafta olarak hesaplıyor 🤭Doğum 24 Nisan da biraz daha alır diye düşünüyorum
Ismigul BraAkayBulut inşallah canim iki gebeligimde zayif dogum oldu bunu sabirsizliklz bekliyorum inşallah bekledigim gibi hepimiz bekledigimiz gibi sonuclar aliriz
Ismigul BraAkayBulut inşallah canim iki gebeligimde zayif dogum oldu bunu sabirsizliklz bekliyorum inşallah bekledigim gibi hepimiz bekledigimiz gibi sonuclar aliriz
BraAkayBulut Ismigul rakamlara takılmayın kilo alımında genetik farktorler de çok etkiliyor. Sıkıntılı bir durum olsaydı zaten doktorunuz söylerdi. Her bebiş kendine özel 🥰
zeyzeyneyney Ismigul 27. Haftaya göre kilo aralığı gayet iyi. Her bebiş genetiğe, beslenme şekline göre anne karnında bile kiloları farklı olabiliyor. Doktorunuz ne dedi?
BraAkayBulut zeyzeyneyney Ismigul bence gayet iyi haftada 300 grama kadar alıyorlar . Ben 28+2 de 1500 du bir hafta sonra sizinki de1400 gibi olur
Dileminiz Minyonannecik Açıkçası çok yemek yediğim de söylenmez ben de pek kilo almadım genelde bakliyat yiyorum😂