Gkhnm97 Asyayanc_18 insallah canm bnce bozuk degil cok sevindim yaa🙏🙏😍😍 belirtilerin neydi canm senin 😊
Asyayanc_18 Gkhnm97 kabızlık ayaklarım yanıyodu geceleri midede hazımsızlık göğüslerde şişlik ve ağrı bide çok iştahım açıldı bu ay kuzum ama ben bu Ay incir kürü folikasit ve yakı vurdum belime sende yap nolur 😘
Deletedmom004 Minik53 İkinciye kürtaj oldum adet olacağım zamanı malesef sabırsızlıkla bekliyorum. Olacak mıyım olmayacak mıyım korku kapladı 5 ay geçmesine rağmen olmayanları duyunca 😑
Askkokuluyavrum Minik53 dualarım sizinle insAllah hayırlı sağlıklı güzel haberler alırsınız ben ve fasulyem size bol bol dua ediyoruz teyzeleri 💁♀️💁♀️👼🏻👼🏻 Bize yeni kankilerr lazim
Minik53 Gkhnm97 halsızlık arada kaşık agrısı vuruyo iştah çok ıdrara çıkıyorum çok göğüsümde acıma var dokununca
melegiminannesi Gkhnm97 rahmin kalınlaştığı zamanda yani bebek kendi icin yer hazırladıgı zamanda öyle oluyo benim icimde senin hamile oldugun hissi var nedense hislerim kuvvetlidir dikkate al derim
Gkhnm97 melegiminannesi canm hislerin cikiyomu gercekten ya bnmde az cok kuvvetlidir ama bu ay ne var dedim ne yok dedim beklyrm sadece
melegiminannesi Gkhnm97 kac gün var adetine kuzum ben 5 gün kala yapmama rağmen silikle net arası cıkmıstı sen yap bana güven git al test idrarını sıkıstır biraz yap orta idrarla yapacaksın testi biliyosundur
Gkhnm97 melegiminannesi canm bnm adetim 5 ya da 6 gun gectiii 🤣bu ay bi aogukkanlilik oldu bnde onceden gecince hemen yapardim test ama bugn yapcam canm seni dinliycem eşime diyim gelirken alsin😊🙏🙏
Gkhnm97 Minik53 bnmde beyaz krem gbi bide uzayan gelmisti ondan onceleri ama gogusumde agri falan yok
melegiminannesi Gkhnm97 valla eğer müsaitsen simdi git kendin al derim bende heyecan yaptım valla ya ❤👼 sağolasın hislerime güveniyosun 😀
melegiminannesi Gkhnm97 bende aynen öylr dedim varla yok arasında gittim geldim ama biri icimden tesy yap dedi olmaz olmaz diye icimden dediysemde cıktı cift cizgi ❤👼 valla hislerim baya bi kuvvetli bence var yani 👼