babyandmomy__ Ela009 ters rahim gebeliğe engel bir durum değil ki benim de ters rahmim kontrole gittiğimde öğrenmiştim öncesinde bilmiyordum bile
lutka01 Ela009 bende ters rahimliyim ikinciye hamileyim. Tutunmada sorun olmadı hiç. bebek büyüdükçe rahim normal yerine gelir ama doğumdan sonra genelde tekrar geri yatıyor dedi doktorum
Ela009 babyandmomy__ Emine-tuncfu Demem mlkkk Kızlae ya ben o anlamda sormadım mesela doktor hiç bana rahimin ters demedi gittim bi kadın vardı böyle seyleri bilen bana rahmin ters dönmüş sol tarafta duruyor bebek ondan tutunmuyor dedi de o anlamda sordum ya düzelttim dedi
Demem Emine-tuncfu ablam da var, 3 kızı var tedavisiz normal oldu hepsi şükür 🥰sıkıntı etmeyin, sadece doktoru her pozisyonda hamile kalamayacağını söylemişti.
babyandmomy__ Ela009 anladım kuzu ama ben bu tarz şeylere pek inanmıyorum böyle bir durum olsa doktor söylerdi zaten
Demem Ela009 himm rahim tersliği tıbben de var, ben öyle bir şey sandım. Her şekilde sorunsuz geçsin inşallah olan, olacak olan süreçler. 🤍
Ela009 babyandmomy__ ben inanıyorum da doktor hiç söylemedi çocuğım olmuyor kadın doktorun dediklerimi söyledi ya yumurtaların zayıf çalısıyor bide kist var dedi doğruydu
[silindi] Ela009 doğuştan da olabiliyor sonradan da ben bir kaza geçirdim ebe teyzeye gittim o dedi rahmin ters dönmüş diye bir şeyler yaptı. O mu vesile oldu faydası oldu mu bilmiyorum ama bir ay sonra hamile kaldım