Mrvsmt2502 Ysmckmk12 ortalaması 2700 falan aşırı düşük değil sizinki stres yapmayın, meyveyi kuruyemişi bol bol tüketin
Glhayat_54 Ysmckmk12 Gayet iyi kilosu.. Ben 40.haftamda 2.800 doğmuştu oğlum. Doktor sıkıntılı görmediyse sağlığıda iyiyse kafaya takılcak bisey değil bu kilo..
obli Ysmckmk12 36.haftada 2850 gramdı. Haftasıyla uyumlu dedi bence sizin bebeğiniz de zayıf değil. Beslenmeniz nasıl?
mlkkk Ysmckmk12 ultrason ölçüsüyle doğurduğunda fark oluyor daha düşük olabilir o yüzden haftasına göre bence de biraz az önemli olan sağlıklı olması tabi kilolu olması değil ama kafana takıyorsan kaşar peynirli tost maden suyu muzlu süt filan yapıp yapıp iç canım
ikibaloglanannesi 36 iken 2800 idi Şu an 38 im sezeryandan önce son kontrolüm çarşamba bakalım iki numara kaç oldu
Bbsozlm ikibaloglanannesi merhaba kaç kilo doğdu acaba benimde 2 hafta sonra doğumum ne kadar alıyor son haftalarda onu merak ediyorum kilosu az benimde
Ysmckmk12 Herşey yiyorum aslında ama haftalardır böyle bi türlü kilo alamıyor doktorda ilaçlara devam diyor sadece kan ve magnezyum kullanıyırum
Girlmama Ysmckmk12 kime gore az her bebek ayni mi olurmus 2500 gram dogdu kizim odemi gitti oldu 2400 hizli kilo aliyor dogunca bakarsin kilo alir
ayseayseaysee Ysmckmk12 36+2 de 3 kg olarak ölçtü ama 100-200 gram fazla ölçmüş olabilirim, bugün elim bol demişti doktor 😅
irmak12345 36 da 2900 dedi ama ultrason ile yapılan bir ölçüm sonuçta farklılık oluyor takılmayın arkadaşım eski kaşar yemişti bebeğe kilo aldırıyormuş isterseniz araştırın bebeğe kilo aldıran şeylerden yiyin bol bol
Blacklotus Benimde aynı hiç dert etme banada doktorum sınırda ama önemli değil gayet sağlıklı dedi. Bol ceviz günde bir muz yiyorum başkada herşeyi yiyeyim kafası yok o yüzden hiç merak etme
ikibaloglanannesi Bbsozlm Ultrason da yanılma payı çıktı bizim baya hemde. 3.100 olarak hesaplanmıştı devlette ama oğlum 39+1 2680 doğdu. Şu an 28 günlük 3 kilo üstüne geldi şükür💙 İlk oğlum da 2985 doğmuştu 37+0 da.
Bbsozlm ikibaloglanannesi maşallah rabbim size bağışlasın hayırlı evlat olsunlar inşallah ultrason yanılma payı çok okuyorum burada sağlıklı olsunlarda kilonun pek önemi yok okuduklarımdan anladığım
ikibaloglanannesi Bbsozlm Allah razı olsun ❤️ Evet doğduktan sonra gerçekten daha çabuk kilo alıyorlar🧡