fatmaanuurr22 Hamiss-anne merhaba canım ceren hanıma muayeneye gittin mi muayenede renkli ultrasonla bakıyor mu?
Damlasel Hamiss-anne nasıl bi doktor ilgili mi acaba ben başka bi yerde doğum düşünüyordım çok zam gelmiş anadoluya gitsem güzel ilgilenir mi
elifkarakuss Damlasel çok ilgili ben çok memnunum şuan yatıştayım 9 da doğumum var gece boyunca sürekli takip altında tuttu riskliyim diye hemşirelerle ayrı benimle ayrı görüştü durumum için çok güzel Bi doktor öneririm
Nisa_akar elifkarakuss merhabalar bende o hastaneyi düşünüyorum, ebeler hemşireler tavırları nasıl. Odanızdan memnun kaldınız mı genel olarak deneyiminizi öğrenebilir miyim 🩷
elifkarakuss Damlasel uğraştı normalde beklicektik 40 haftaya kadar ama bebeğimin suyu azaldığı için eve ile gitmeme izin vermedi herşeyi detaylı anlatıp yatış yapmam gerektiğini söyledi çok memnun kaldım bebişimi sağlıkla aldım kucağıma 🌸
elifkarakuss Nisa_akar ben herkesten çok memnun kaldım hemşireler özellikle en ufak bişey de bile sürekli ilgilendiler oda görevlileri ayrıca ilgiliydi temizliğinden yemeklerinden çok memnun kaldık onlar bile sizi sakinleştirmeye yetiyor çok sıcak kanlı insanlar gerçekten 🩷
kdrgnc Merhaba, sadece beta kanı vermek için gittiğim bir hastane oldu . Ceren hanım nasıl bılmıyorum ama hastaneyi genel anlamda beğenmedim .