Zeyneb35 Dun oğlum hiç hareket etmedi normalde uzandığımda hep hareket eder ama dün gece o kadar bekledim ki hareket etmedi çok korkuyorum bir şey olmamıştır dimi 😖 20+5 günlüğüz nolur yardımcı olun 😪
semrakarahan Zeyneb35 korkmayin olur oyle zaman zaman belki yorgunduysaniz tatli biseyler yiyin bol bol su icin
Esba2019 Zeyneb35 korkma canım Allahın izniyle birşey olmamıştır benimde dün kızım çok az oynadı bekledim baya bugün onun hareketlerine uyandım 🙈 Kuzularımızın artık düzenli uykuları var kendilerine göre 😊 Tatlı birşeyler yiyip uzan bakalım oynar inşallah 😍😍
yesimerdinc Zeyneb35 çikolata fln ye canım ama normal bu zamanlarda böyle olması diye biliyorum 24 den sonra sürekli hareket etmesi beklenikiyo. ama sen tedirginsen çikolata ye vişne suyu fln iç hareketlenir
Nursen21 Zeyneb35 kız korkma arada olabiliyor endişelenme Bendede oluyor birgün maçı varsa diğergün dinleniyor 😅
Zeyneb35 Esba2019 inslalh ama denedim sun gece yine hareket etmedi bu sabahta öyle ama elimi koyunca öyle pit pıt hissediyorum
semrakarahan Zeyneb35 evet canim kendini yordugun zmanlardada hissedemezsinki dinlen bol bol bende temizlik yaptik aksama kadar hissedemedim dolandigimdan snra tatli seyler yedim bol bol su ictm meyve yedim dinlendim sonra hissettm
Esba2019 Zeyneb35 hiiççç korkma 😊😊 ilerleyen haftalar da uyandıracak uykudan bizim kız şimdiden başladı 24+2 haftalığız😊 bide elini karnına koy onunla konuş annesi tepki verecektir eminim 😍
Nursen21 Zeyneb35 Canım bizimde başımıza geldi bizde korktuk ama çok şükür şimdiye kadar birşey olmadı Rabbim evlatlarımızı korusun inşallah
Nalkan Zeyneb35 canım benim benimde bazen oluyor öyle tatlı yiyip soluma uzanınca kıpırdamaya başlıyor gaz falanda varsa eğer sertse karnın o yüzden de hissedemiyor olabilirsin cnm