Anneyiim Doktora gitmedim ama test yaptım ve pozitif gibi silik çizgi çıktı kızlar. Adetim bir gün gecikti. Acilen yirmilik dişimi cektirmem lazım sizce çekerler mi? Acil cevap bekliyorum
minikbebegim06 Anneyiim gebeyseniz çekmezler 2.trimister dışında dişlere işlem yapılmıyor kadın doğumun onayı gerekiyor
Bzm Anneyiim benim ilk gebeliğimde bebeğim 3 aylıktı 20 lik diş artık uyutmuyordu. Ağrıdan kafamı duvarlara vuruyordum. Doktorum bu doğumu tetikler çektir dedi çektirdim hiçte bir şey olmadı.
Newmomdml Anneyiim once kan verin gebeliginizi kesinlestirin sonra kadin dogum ve dis doktoruna danisin gebeligin basindayken belki anestezinin dozunu ayarlayip cekebilirler zaten lokal anestezi yapiliyor
busrax_ Bzm benim de 20lik dişim kırıldı şuan ağrı yok çektirmem lazım sonradan ağrı olur diyo çok korkuyorum. hiç ağrı kesici bile mi almadınız?
Bzm busrax_ yok canım yasak yani karanfil ve tuzlu su dediler bir tek onu yaptım ama 20 lik diş kökten ağrıyor çürüğe etkili oluyor bunlar. Benim çok şiddetliydi yani dediğim gibi gece kafamı vurduğumu hatırlıyorum.