Hatcik_ Elailelale morelimizi yüksek tutuyoruz biz bile hayatayız şuan için ama bir dakika sonrasını bilmiyoruz onu düşünerek yaşayamayız mesela o yüzden siliyorsun aklımdan bu düşünceyi herşey güzel olucak olarak empoze ediyosun kendini❤️
Elailelale Hatcik_ Allah razı olsun. O kadar düşünmüşüm ki rüyama bile girmiş. Haftaya perşembe randevum var nasıl sabredicem bilmiyorum. Rabbim şifa versin inşallah tüm şifa bekleyenlere ve bana 🙏🌸
Hatcik_ Elailelale amin bitanem amin inşallah morelimizi yüksek tutuyoruz boğazımıza dizile dizilede olsa sağlıklı beslenip bol sıvı alıyoruz❤️❤️❤️
Elailelale Hatcik_ Deniyorum kuzum Hiçbir şey yiyecek içecek halim yok ama mecburen yemem gerekiyor 😢
Hatcik_ Elailelale evet kendini zorlıcaksın yiyeceksin sık dişini baştan güçlü olmak zorunda kaldın sadece senin için birazdaha erken başladı ❤️
Elailelale Hatcik_ İnşallah balım dayanmaya çalışıyorum şu an ayın 17 sini bekliyorum inşallah büyür kese sağlıkla 🙏🌸
Hasret18ayaz Elailelale maalesef iyi bir örnek değilim sizi korkutmamta istemem keseyi buyutmenin bir yolu yok maalesef 8+3 te kalbi durmuştu ama hemen sonra tekrar hamile kaldım şuan 27+3 hamileyim
Elailelale Hasret18ayaz Başınız sağolsun. Bende çoğunlukla okuduğumda olumsuz bitmiş ama bende bol su içip havuç yiyorum. En azından elimden geleni yaptım deyip tevekkül edebilmek adına. Çok teşekkür ederim size de Rabbim evladınıza sağlıkla kavuştursun inşallah 🤲🌸❤️ Ne kadar zaman sonra hamile kaldınız
Hasret18ayaz Elailelale hiç adet görmeden korunurken kalmissim kürtajın 34. Günü kontrole diye gittiğimde hamile olduğumu öğrendim rabbim size yaşatmasın inşallah ama nasipten öte yol yok
Elif3419 Elailelale doktor bana iğne ve ilaç kullandı bunlar çok güzel etki yapmış kesen büyümüş dedi normalde 8 haftalıkken kesem 10 haftalık görünüyordu ama tabi sana söylemem doğru olmaz doktorun sana söyleyip tedavi etmesi gerekir daha profesyonel bir doktorada görün istersen..umarım arkadaşların yazdığı gibi havuç suyu elma suyunu da duymuştum fayda eder🤲🏻
Elailelale Elif3419 hangi ilaçları vermişti doktorunuz. Zaten yarın gidicem kan sulandırıcı dahi vermedi bana
Elif3419 Elailelale progestan fitil sabah akşam ,folik, coraspirin, oksapar iğne, proluteks iğne, dekort hap bunları kullandım ama tabi herkesin farklıdır benim durumum için bunlar iyi geldi
Elailelale Elif3419 Teşekkür eserim çok sevindim Rabbim sağlıkla kavuştursun bebişinize 🙏sizin kaç haftalıkken oldu bu sorununuz ne kadar gerideydi kese
Elif3419 Elailelale bursada mehmet aral atalaya gittim çok memnun kaldım bende farklı şehirden gittim siz hangi şehirde yaşıyorsunuz Bu arada sizin kaçıncı gebelik durumunuz nedir bilmiyorum benim daha önce düşüklerimde olduğu için bu şekilde öğrenir öğrenmez başlattı bu ilaçlara
Moz Elailelale amin hem de bu 2.idi zaten 1.5 yıllık evliyim 3 ay ara ile 2 kürtaj oldu.7-8 aydır da düşünmüyorum korku oluştu.1.gebelikte kalp atışı duyamadık .2.sinde ise atış duyduk kese büyümedi.Havuç avokado bol su enox kullanmama rağmen böyle sonuçlandı.Tüm testleri yaptırdık yğkswk derecede pıhtılaşma çıktı şimdi her gün coraspin içiyorum ama dediğim gibi psikolojik olarak hazır değilim
Elailelale Moz Çok geçmiş olsun ama kalbinizi ferah tutun bu şekilde gebe kalan çok kişi var. Biz bir buçuk senedir deniyoruz ilk defa gebe kalabildim oda rahim filmiyle. Ama şimdi de kaybetme riskimiz var 😔
Slkmsncemile Benimde böyle kalp atışını duyduk ama kese küçük diyor doktor 3 hafta içinde belli olur dedi benim bir de kahverengi bi akıntı var böyle bişey yaşayan var mı
Elailelale Slkmsncemile Kan sulandırıcı falan vermedi mi? Kaç haftalıksınız kese kaç haftalık görünüyor? Bol su içmeye başlayın 3 litre falan