Glhayat_54 Millet cinsiyet postalarından okadar sıkılmışki başlığı gören içeriğini okumuyor bile😂😂 zaten doktorunuz cinsiyeti söylicek az sabırlı olun bu acelelik niye sonra burdaki söylenenlere kapılıyorsunuz 😏
2cocuklu Glhayat_54 kız yok valla denedim baktım başka postlar açtım yok yorum falan . Cinsiyette öyle eğlencesine açtım bilerej yorum gelmiyor bile baska biri açmış baktım 100 yorumu görünce şaşırdım 😅
Accountant Glhayat_54 bir de gün gibi ortada çift çizgi testini paylaşıp gebelik var mı diyenler var cevap verecek adam gibi post açan yok bayıyorlar
Glhayat_54 asenat-63 bunu googlede yazsan cesit cesit resim cıkar karsına yani hızlı sonuc almak istıyorsan netten araştırcaksın bazı seyleri😊😉
asenat-63 2cocuklu dikkat edersen çıkmayanlar üste çık diye yorum yapıyor 😂 baaaaak senide ben üste çıkardım 🤣🤣🤣🤣
Deryz 2cocuklu birbirimizi görmezden gelmesek güzel olucak aslında bende çoğunlukla olmasada bakıyorum ara sıra uygulamaya çünkü insanın içine kurt düşüyor birşey danışmak istiyorsun kimseyi bulamıyorsun görünmemek üzüyor bende çok yaşadım