AyEr Mervekara95 kac haftalıktın rabbım sabır versın bende ılk evladımı kalp durmasından kaybettım sımdı tekrar hamıleyım canım benım uzulme
Burcu3572 Mervekara95 allah yardımcın olsun inşallah bende kürtaj oldum çok korkmuştum üzülmüştüm rabbim hayırlısını versin inşallah daha evlat sahibi olacaksın üzülme allah büyük
Beyzan Mervekara95 Canım benim Allah sabır versin güçlü ol Hakkınızda hayırlısı buymuş şimdi başka bir şey düşünme sadece sağlığını düşün
Deletedmom344 Mervekara95 Ben de yaşadım bir ay önce. İnsanın yüreği elindeymiş gibi oluyor. Yer, gök, hayat duruyor. Lütfen kendinizi çok yıpratmayın geçecek İnanın ve daha sonra ikinci güzel haberler vereceğiz. Güçlü ol.
Seymasel68 Mervekara95 Mervekara95 üzülme canım tekrarı olmaz ınss guzl hır hakılelık gecırırsın ben tam 6 kez dusuk yaptım 3 kurtaj 3 normall oglum oldu sonra 2 bucuk yaısnda sımdı 18 haftalık hamıleyımm olur korkmaaa dua ett
Nalkan Mervekara95 Canım benim Rabbim yardımcın olsun inşallah yine nasip eder kucağına alırsın inşallah bu sefer cnm benim 😭