gak18 Beta değeri 2 gün sırayla yazıyorum 117 345 1158 1715 bu sonuncu değer farklı hastaneden. Hastaneden hastaneye bu kadar fark olur mu? Aynı yere gidip oraya da verdim ama çıkana kadar çok stresliyim bunu yaşayan var mı
Ecem_P gak18 son değerleri kaç saat arayla verdiniz bir de doktor mu istedi 2 güne bir vermenizi kendiniz mi veriyorsunuz
hakkah24 gak18 Neden sürekli kan veriyorsunuz doktor demediyse bırakın akışına bence. Ben sadece bir kere vermiştim
adatuna gak18 doktorum kimyasal gebelik yaşarken farklı hastanelerdr çok fazla farklılık çıkmadığından bahsetmişti yani %2-3 felanmış
gak18 Ecem_P hepsi 2 gün arayla aynı saatler. Sadece sonuncuyu farklı hastanede verdim o da 2 gün sonra
Ecem_P gak18 eğer doktor istemediyse kan vermeyin bir hafta sabredin ve keseyi görmeyi bekleyin sürekli test vererek kendinizi strese sokmayın zaten değerleriniz düşmüyor da
melikedelibas @gak18 ilk gebeligimde ayni gun bir yer 6000 bir yer 1079 cikarmisti oglumu simdi uyuttum 2 yasinda kotu dusunme saglikla gelsin 🤗
gak18 hakkah24 önceki gebeliğimde kalp atışı durduğu için şimdi en ufak belirsizlikte çok kötü oluyorum o yüzden iki günde bir görüp kendimi rahatlatmak istiyordum :(
Ecem_P gak18 Bir kere oldu diye hep olacak diye bir şey yok gönlünüzü ferah tutun benim de kimyasal oldu sonraki ay hamile kalmıştım anlıyorum telaşınızı sağlıkla kucağınıza alın inşallah
gak18 Ecem_P adatuna hakkah24 Aynı yerde sonuç 2400 çıkmış nasıl bu kadar fark edebilir ya gerçekten ağlıyorum sabahtan beri. Şimdi içim rahatladı gerçekten cevabınız için teşekkür ederim yaptığım hatayı kimse yapmasın aynı yerde versin ya heba ettim kendimi