21-minigim 2 li taramada kan değerlerim çok iyidi ama ayrıntılı ultrasonda kalbinde leke göründü ve buda down sendromu değerlerinin yüksek olduğunu olabileceğini söylediler bu durmu yaşayan anneler var mı
bravo61 21-minigim parlaklık vardı bizimkinin kalptede ama 31. Haftaya kadar kayboluyor demişti 28. Haftada gittik en son kontrole ve kaybolmuştu
Ecem_P 21-minigim Nerede oturıyrosunuz bilmiyorum ama Denizli’de bir doktor varmış hem kadın doğum hem perinatoloji doktoru instagramdan bi bakın isterseniz Çağrı Güven detaylı inceleme yapıyormuş uzak değilseniz bi ona da gidin isterseniz çevremizde böyle riskli şöyle böyle diyenler olmuş doktor doğrulamamış
ezoocum 21-minigim doktor bana da kalbinde beyaz leke var ama bu tek başına bir şey ifade etmiyor dedi biz fetal DNA yaptırdık ve bir sorun çıkmadı zaten bu kayboluyormuş büyüdükçe normalmiş 5 hastamın 3 ünde görüyorum ama bir sorun olmuyor o hastalarım dedi bana
21-minigim ezoocum banada fetal DNA yada karından sıvı alınması lazım dedi bizde başka doktora gittik oda lekenin geçebileceğini söyledi
ezoocum 21-minigim ben fetal DNAyı 11. Haftada yaptırdım temizdi her şey o yüzden detaylıda söylenineni çok takmadım eğer down sendromu olsaydı fetalde çıkardı ana içiniz rahat edecekse fetal yaptırın sıvı alınmasındansa daha kolay kan veriyorsunuz sadece