minikbebegim06 Sevimlianne_adayi ilişki üzerinden 14 gun geçsin doktor takip etmedi mi yumurta boyutu çatlama vs
Busraa32 Sevimlianne_adayi klomen bittikten sonra yumurtlama günü kontrol ediliyor ya da döngünüze göre hesaplayıp ilişki yaşanıyor adet gecikmesi olduktan sonra gebelik testi yapılıyor benim ilk gebeliğim klomenle olmuştu
DogaLina_ Sevimlianne_adayi doktorun bu durumu takip etmeli. Klomen kullanmama ragmen bende catlamayi bulamadik. Yumurta buyuyo ama catlamiyodu. Buda yakin takiple gorulmustu.
Sevimlianne_adayi minikbebegim06 canım araya bayram tatile gittiği için muayene olmadı doktor klomen bittince ilişki günü ayarlaya bildi sadece
Seelliinn Busraa32 kaç ay kullanmıştınız klomeni banada verdi doktorum adetimin bittiği gün başladım 5 gün bitirdim ama yumurtlama günleri şu gün bu gün ilişki olsun demedi
demom Busraa32 Klomen çoğul gebelik yapıyor diye duymuştum doğruluk payı nedir sizde ? Birde kaç tane kullandınız
Busraa32 Seelliinn bir ay kullandım ama bittikten sonra 2 3 güne bir sürekli çağırdı ve ultrasonda yumurta takibi yaptı o ay hamile kaldım adetim 4 gün gecikince kan testinde çıktı
Seelliinn Busraa32 bende bu ay kullandım yumurtan çatlamış dedi ama bakalım inşallah bende bu ay güzel haber alırım☺️🤲🙏
Sevimlianne_adayi DogaLina_ ben daha önce femera falan kullandım kendiliğinden çatlama olmuştu klomen için normalde takip ediyordu bayram tatili uzadığı için kontrole gidemedim devlet olduğu için
Yagmur135 DogaLina_ merhabalar bende aynı durumdayım ve caylatma iğnesi verdi ama iğneyi hiçbir yerden bulamıyorum size ne dedi doktor
DogaLina_ Yagmur135 ben 2019 senesinde yasamistim bu durumu. Inanin hatirlamiyorum o derece ne dedigini