Merve-Beyto Kızlar 26+4 haftalık hamileyim ayaklarım şiş sadece bu normal mi? Annemin yanındayım kendimi asla yormuyorum. Hatta sol ayağım daha şiş. Perşembe randevum var ama yinede sizlere sormak istedim.
hakkah24 Merve-Beyto tuzlu, turşu falan yememeye özen gösterin benim 17. Haftada falan başladı ama ben çalışıyordum bir de tuzu abartmıştım sonra çok şükür düzene girdi
Merve-Beyto hakkah24 bende bırakamıcam galibaaaaa😭😢 sigarayı bile bıraktım ama tuzlu ilişkşmiz çok kuvvetli çıktı 😂
Merve-Beyto Opapatya00 bir kere yürüyüş yaptım 16. -17. Haftada kanamam olmuştu fobi kaldı o olay bende. Hiç yürümüyorum
Merve-Beyto Opapatya00 bugünden itibaren öyle yapıyorum ya uzatıyorum sürekli yasa altına tabure alıyorum
Merve-Beyto Aysezey ay siz söyleyince kendimi dinledim de oluyor evettt. Hatta çarpıntıdan dolayı hamilelikte panik atak olacağımı filan düşündüm
Aysezey Merve-Beyto d dimer değerinize baktırın. Kan pıhtılaşması sorunu oldugında da bacakta şişme ağrı uyuşma çarpıntı göğüs ağrısı olabiliyor. Bendede oldu doktorum çok ilgisiz o yüzden bi sonuç alamadım ama siz ihmal etmeyin özellikle bu testi isteyin bence