Htccndn Seyma0323 Kullan canım kullan o iyi oluyor ben doğurana kadar magnezyum kullandım bende bel ağrısıda çoktu çünkü eğilemiyordum düşün 😂
asenat-63 Htccndn annemde kızın sana çekmemiş sen uyanmazdin. Uykuda emzirirdim seni dedi yapacsk bişey yok
Htccndn Seyma0323 Ayy hiç sorma heleki doğumdan sonrada kaldı bel ağrısı çok ayakta kalim hemen ağrıyor
Ngsngetnsgng Ranni evet gerçekten öyle 18 ay olduktan sonra başladı ve hala bitmedi uyku gerilemesi kıyafet yemek vs vs o kadar çok konu var ki baş edemediğim gün içinde en az bir saat yürüyüş yapıyoruz asla yorulmuyor asla uyumuyor gerçekten çok fena
Ranni Ngsngetnsgng o kadar iyi anlıyorum ki seni tüm kış şapka taktıramadım şimdi şapka ve eldiven takmak istiyor dışarı çıkarken ve engel olmaya çalıştıkça daha fazlasını yapmaya başlıyor resmen çocuğum beni yönetiyor
Meleknur1 Htccndn herif de uyudu çocukta bu kez bende ki uyku kaçtı anam bide sürekli wc deyim yakında orda yatıp kalkcam yaaa bıktım valla hep çişim geliyoo🤣
Htccndn Meleknur1 Ohh mis yatta uyu gız 😂 ay ben hamileliğim boyunca öyleydim 😂😂 herifim diyorduki senin yatağını lavaboya serecem az kaldı diyordu 😂 benim yüzümden dışarı bile çıkamıyorduk 😂