Htccndn Meleknur1 Aynen vallaha bacım 😂 napim bende bebişi uyuttum ama 10 dakikada 15 dakikada bir uyanıyor niye böyle anlamıyorum vallaha 🙄
ikibaloglanannesi Htccndn 26 aylık oğlumu babası uyutmaya götürdü odasına💙 Bende son kez hastane çantamı kontrol ediyorum. Birkaç güne sezeryan doğumum olacak🌸
Htccndn ikibaloglanannesi Allah bağışlasın canım Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️🙏🏻
Mucizemyoldaaa_ Htccndn 14+4 le perişanız 😁 galiba hasta da olucam gibi akşamdan beri bir halsizliğim var hamişlikten mi hastalık mı geliyor anlayamadım inşallah hasta olmam ama
Htccndn Mucizemyoldaaa_ Allah bağışlasın canım benim aman Allah korusun boğaz ağrın felan varsa hemen 1 yemek kaşığı sirke iç çok iyi geliyor banada doktorum önermişti
Rafaelli cakirbebek ben bir kac kere yanıma uzatarak uyutdum ,sonra bıraktı kendılıgınden ayakta uyumayı
cakirbebek Rafaelli ne kadarlikti o zaman bizimki hiç ama hiç kendi uyumadı yan yana denedik öyle de uyumuyor
asenat-63 Htccndn abisi uyudu pardon dönüşümlü kullanıyorlar beni oğlum 4 yaşında kızım 30 günlük ve artık yazarken 2 3 kere yazdığımı okuyorum saçma sapan şeyler yazıyorum
Htccndn asenat-63 Maşallah canım benim Allah bağışlasın bu bebişlerde birşeyler varya folik asit çocukları bunlar vallaha 😂 benimkide beni kullanıyor resmen 😂