Tazegelin12 Ecev 33. Haftadan selam mayısın 15,20 arası mecburi sezeryan 34den sonra gün vercem dedi doktorum bakalım 3 gün sonra kontörüm var ne zaman diyo merakla bekliyorum oğluşu 💙
Beri-4835 Ecev 35+2 Tarihimiz belli değil. Çarşamba kontrolüm var 35+3 te tarih verilir mi bilmiyorum. Bekliyoruz kızımla💗
tsmutter Ecev 35+5 kızım geliyor, sancılarım var ne zaman gelir bilmiyorum, üç haftadır kontrole gidemedim. Bu cumartesi gittiğimde bakacağız doktorumuz ne diyor, sanki 38’i görmem gibi geliyor bana 🥺🥲
Ilayda_95 Benim de şuan 35 haftalık diye biliriz ama gün tarih yok eğitim araştırma hastanesi tarihi hangi hafta da veriyor acaba
Ugurlu32 Biz de 36+6 olduk, sabah çatı muayenesi yapılacak ona göre gelme şekli belli olacak. Bir haftadır hareketlerini aşağıda hissediyorum, 32.haftadan beri baş geliş pozisyonunda ve nst’de sancı çıkıyor. Sanırım son anı beklemeyecek kızımız.
Aniiiskosu Ecev 36 dayım doktorum 37 de hem şekline karar veririz hem de zamanını konuşuruz dedi. Oğluşum olacak bakalım bekliyoruz. Normal doğar aslında dedi bende en ufak bir tereddütünüz varsa sakın beni normale sokmayın beni biliyorsunuz önceden hiç düşünmüyordum dedim. O zaman 37 de karar verelim dedi :) Hakkımızda hayırlısı. Turuncu 3 litrelik bir kap verdi bütün gün çiş biriktirdim. Yarın götürcem. Yapan var mı aranızda kızlar ?