Asliii1666 Kızlar 39+5 oldum bu kızın sanırım geliceği yok. Geceleri arada bi ağrım oluyo ama doğurucak kadar değil. Şunu yaptım doğurdum şunu yaptım sancım geldi dediğiniz bişi varmı artık tüm tuşlara basma zamanı geldi çünkü. Bugün doktorum bile sen daha doğurmadın mı şakası yaptı 🤭 Yardımlarınızı bekliyorum.
Meral_63 Asliii1666 kuru hurma yemek hamileliği kolaylaştırır doğum yapamadım ama çevremden biliyorum sıcak banyo da iyi gelir mesela
Asliii1666 Meral_63 hurma baya yiyorum hatta kaynatıp suyunu felande içiyorum ama bakalım inşallah doğumu kolaylaştırır. Sıcak duşta yapıyorum gelen giden yok bence gelesi yok😂
Meral_63 Asliii1666 nazlı bebek işte ☺️ darısı ben ve benim gibi evlat isteyen herkese nasip etsin Rabbim inşallah dua et olur mu hamilenin duası kabul olur Muş 🥹🙏🏼
Asliii1666 m_mervee bende öyle yiyordum 34ten sonra 37den sonrada 10-11 tane felan yemeye başladım 39+5 oldum inşallah etki gösterir bi an önce😂
NNewbabyy m_mervee Ben ilk doğumda bütün çalışmalara 36dan sonra başlamıştım bu sefer erkenden başlıcam zaten gelmiyorlar 🙈 spor squad sıcak duş yürüyüş ilişki tavsiyeler arasında
NNewbabyy Asliii1666 Genelde suni sancı günü alınca falan bi zaman belirleyince gelmeye karar veriyor bebeler 😂
m_mervee NNewbabyy benim spora hiç halim yok ya enerjim kalmıyor ben de ilk doğumda son güne kadar yüzme yürüyüş hareketliydim şimdi daha bitiğim adım atmaya halim yok kasıkta baskısı ayrı kuyruk sokumu ağrısı ayrı yoruldum ya 😅
highlighter1010 İlk doğumumda o gün çokk yürümüştüm bacak aram ağrıyordu artık en çok onun etkisi oldu sanıyorum Hurma sıcak duş vs yanında
Asliii1666 Cidden herkeste farklı farklı etkiler gösteriyo hepsi uzun yürüyüşler, hurma, hurma suyu ,sıcak suyla duş, ananas bütün tuşlara basa basa bi hal oldum bi an önce gelsinler. Günün sonunda ağrılar başlıyo ama ilerlemiyo fake atıyo bu kız😂