Miran83 Merhaba kızlar 30 haftalık oldum çok şükür çok fazla bebeğim hareketli ve kasılmalarim sancılarım oluyor su fazlalağım vardı biraz şuan ne durumdaym bilmiyorum daha gitmedim sizin nasıl bu süreçte rahme vajinaya baskı oluyor mu?
cylnmy Miran83 aynı haftadayız bu başlığı açmak için girdim bir haftadır hareketleri çok sertleşti çok korkuyorum hiç durmuyor normal mi acaba yaa
Aysegul466 Miran83 evet oluyor bende ilk korkmuştum doktorum normal demişti merak etmeyin gene içinize sinmesi açısından giittiğinizde sorabilirsiniz ❤️
tecrubeliiannee Miran83 ben de 30 haftaligim bugün kontrolüm vardı nst ye bağlandım bisey çıkmadı doktor kendini yorma dedi
cylnmy Aysegul466 elimden geldiğince kaygılanmamaya calısıyorum bakalımm hepimiz sağlıcakla alalım kucağımıza inşallah
Miran83 Ayh çok şükür tek değilmişim ozman bende çalışıyorum çok fazla yoruluyorum ondandır belkide dinlenmek zor çalışan insanlara, İnşallah sağlıkla alırız hepimiz kucağımıza🤗☺️
melike1-2 @Miran83 31 haftalığız bugün o kadar baskı yaptı ki yürümek bile eziyet oldu sancılarım hiç bitmiyor zaten yoruldum 🥹
Han23 Miran83 merhaba ayni durumdayiz su fazlaligi var bendede ve bebisim hareketli baya. ayni seyleri yasiyorum ara sira baski oluyor bendede hatta fazla rahatsiz ediyor ama geciyor surekliligi yok🤷♀️
Miran83 Han23 bende öyleyim o yüzden hep bir korku normalmi diye acaba İnşallah sorun yaşamadan atlatırız bu süreci☺️